ÖZEL RÖPORTAJ | "Şenol Güneş'i eleştirenlere katılmıyorum"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Şenol Güneş'i eleştirenlere katılmıyorum"

Habertürk gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit, Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, ligin 2. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kara Kartal sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş'ın gollerini 7. dakikada Babel ve 34. dakikada Talisca kaydetti. Kasımpaşa'nın golleri ise 23'te Neumayr ve 78'de Trezeguet'ten geldi. Habertürk Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit, mücadeleyi değerlendirdi. İşte o açıklamalar:

"Beşiktaş'ın bu maçı kazanması gerekirdi. Kenarda oturan kulübeyi gördük kimler yedek kulübesindeydi. Kasımpaşa'nın özellikle savunmasının oturmadığını gördük. Yedikleri ilk golde Cenk'i bomboş bıraktılar. Kasımpaşa savunmasının kötü olması Beşiktaş'ı favori gösteriyordu ancak maç başa baş geçti.

Rakip taktik disiplinden hiç kopmadı. Hem toplu, hem topsuz oyunda iyiydi. Trezeguet çok iyiydi. Bu sezon ligin parlayan isimlerinden biri olacak. Maçın hakkı beraberlikti. Cenk'in boş kaleye kaçırdığı gol maçın kırılma anıydı. Eğer atsaydı maç 3-1 olacaktı. O golden sonra maç dönmezdi daha. Beraberlik golünden sonra Beşiktaş baskı kurdu son 10 dakikada ancak olmadı. Bu puan kaybını çok büyük bir kayıp olarak görmüyorum. Henüz ligin başı. Beşiktaş adına üzüntü verici bir maç değildi.

Şenol Güneş'i eleştirenlere katılmıyorum. Beck Antalya'ya karşı çok hata yaptı ama takım genelinde Beşiktaş hazır değil. Tüm oyuncular hata yapıyor. Dünkü maçta Beck'i kötü bulmadım. Çok yerinde müdahaleler yaptı. Quaresma zaten geri gelmiyor. Beck savunmada tek başına ne yapsın? Sol tarafta da sıkıntı vardı. Babel çok geri gelmedi.

Oğuzhan teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu. Oyunun kaderin değiştirebilir ama lige kötü başladı. Kendi de biliyor iyi oynamadığını. Morali bozuluyor iyi oynayamayınca. Şenol hocanın değişikliklerine laf söylenmez ancak Negredo daha erken alınabilirdi."

Etiketler :