ÖZEL RÖPORTAJ | "Son haftaların en farklı skorunu görebiliriz."

ÖZEL RÖPORTAJ | "Son haftaların en farklı skorunu görebiliriz."

Habertürk gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit, Karabük maçı öncesi Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Habertürk gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit, Beşiktaş - Karabükspor maçı öncesinde Beşiktaş'ın durumunu değerlendirdi. Beşiktaş'ın nasıl bir 11'le sahaya çıkacağı konusunda düşüncelerini aktaran Yiğit, "Her ne kadar Beşiktaş kapanan takımlara karşı zorlansada ben bu saatten sonra özellikle iç sahada bir kayıp yaşayacaklarını düşünmüyorum" dedi.

İşte Kartal Yiğit'in Ajans Beşiktaş'a özel yaptığı açıklamalar...

"Bakıldığı zaman Beşiktaş rahat galip gelir diyebiliriz ama tabi hiçbir maç oynanmadan şöyle olur böyle olur demek futbolun ruhuna aykırıdır. Karabük ligin son sıralarında şu an itibariyle düşmenin 1. adayı. Onlarda en kötü ihtimal 1 puan almak için çabalayacaklardır. Benim tahminim kapanarak çok katı bir savunma anlayışı yaparak istediklerine ulaşmak isteyeceklerdir. Her ne kadar Beşiktaş kapanan takımlara karşı zorlansada ben bu saatten sonra özellikle iç sahada bir kayıp yaşayacaklarını düşünmüyorum. Hele birde gol erken gelirse belki de son haftaların en farklı skorunu görebiliriz."

"Tabii Beşiktaşlı futbolcular ister istemez kafalarında artık Bayern Münih maçını yavaş yavaş düşünmeye başladılar. Bu haftalardan itibaren bu düşünceler artacaktır. Çok zor bir fikstür var. Bayern Münih maçı öncesi bir Konya maçı var. Konya maçı öncesi muhakkak kazanılması gereken bir maç bu. Ben Beşiktaş'ın bir sürpriz yapacağını tahmin etmiyorum. Eğer zaten bir sürpriz olursa şampiyonluk yolunda büyük bir yara alır."

"Çok fazla bir değişiklik yapacağını düşünmüyorum Şenol Hoca'nın. Atiba'nın iyileştiğini biliyoruz. Atiba ile başlayacağını, Medel'in de büyük ihtimalle stoperde oynayacağını tahmin ediyorum. İlerde Negredo yine oynayacak. Yani burda tek soru işareti Oğuzhan mı Tolgay mı diye olabilir. Ama ben yine Oğuzhanla başlayacağını tahmin ediyorum. Çünkü geniş kadroda zorlu maçlarda herkese ihtiyacı var. Tolgay'ın da daha sonra maçın gidişatına göre forma giyebileceğini düşünüyorum." 

 

Etiketler :