ÖZEL | Şenol Güneş, 11'i belirledi. Atiba'nın yerine kim oynayacak?

ÖZEL | Şenol Güneş, 11'i belirledi. Atiba'nın yerine kim oynayacak?

Beşiktaş ligin ikinci haftasında Kasımpaşa'nın konuğu olacak.

Ajans Beşiktaş Özel - Siyah-beyazlı takım ligin ilk haftasında Antalyaspor'u Vodafone Park'ta Pepe ve Cenk Tosun'un attığı gollerle 2-0 yenerek lige 3 puanla başladı. Beşiktaş, ikinci haftada Kasımpaşa deplasmanından da 3 puan ile dönmek istiyor.

Karşılaşmaya saatler kala siyah-beyazlı takım Atiba Hutchinson'dan gelen kötü haberle sarsıldı. Antrenmanda sakatlık geçiren Kanadalı orta saha oyuncusu ağrılarının dinmemesi nedeniyle Kasımpaşa maçının kadrosuna dahil edilmedi. Atiba'nın sabah erken saatlerde tesislerden ayrıldığı öğrenildi.

Şenol Güneş, sağ bekte Gökhan Gönül'ün sakatlığı nedeniyle oynayan ancak bekleneni veremeyen Andreas Beck'in yerine de sakatlığı düzelen sol bek oyuncusu Adriano'ya görev verecek. Deneyimli Brezilyalı, Konyaspor ile oynanan Süper Kupa maçının son bölümünde sağ bek pozisyonunda görev almıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş, Kasımpaşa maçının kadrosunu belirledi. Deneyimli çalıştırıcı, Kasımpaşa karşısına şu 11 ile çıkacak;

Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk Tosun.

Yeni transfer Gary Medel'in de Tolgay'ın yerine 11'de başlaması gündemde. İbre Tolgay'dan yana olsa da maç saatinde o bölge için net karar verilecek. Diğer yeni transferler Negredo ve Jeremain Lens, ilk maçta olduğu gibi yedek kulübesinde görev bekleyecek.