ÖZEL | Şenol Güneş, Hülya Avşar ile buluştu

ÖZEL | Şenol Güneş, Hülya Avşar ile buluştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hülya Avşar ile buluştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Şenol Güneş, BJK TV'de Hazal Kalkavan'ın sunduğu Hafta Sonu programı için Vodafone Arena'da bulunan Hülya Avşar ile karşılaştı. İkili ayaküstü sohbet ettiler. Daha sonra Hülya Avşar, Şenol Güneş'in fotoğraflarını çekti.

Tecrübeli teknik adam sohbette şunları söyledi: "Son 2 yılda şampiyonluk almak kendi adıma, bir de özellikle İstanbul'da Türkiye'nin göbeğinde şampiyon olmak ayrı bir ses getiriyor. Mesela Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş rekabetinde öne çıkmış olmak, işini iyi yapmak tabii ki ödül veriyor. Beni mutlu eden sonuç değil."

"Beşiktaş taraftarı ağlayınca benim içim gidiyor"
"Mesela Beşiktaş taraftarını görüyorum, gol yedikten sonra bir ağlıyor. Benim içim gidiyor ona. O hale geldiler, eskiden bu yoktu bende yaşlılık dönemi işte... Ya taraftarları görüyorum bir defa bazısı gülüyor, Başkanın kızı ağlıyor. Üzüldüm ona da samimi ağlıyordu çünkü. İçi boşaldı, belli ki kızmış."

"Kaya Çilingiroğlu'nun ne olduğu belli değil"
"Şampiyonluğu hep beraber yaptık. Taraftarlar geliyor, saha doluyor, oyuncular oynuyor." Şenol Güneş, Hülya Avşar'a dönerek, "Sizin aile hep Beşiktaşlı. Tuhaf birşey. Kaya'nın ne olduğu belli değil? Bir Trabzonsporluyum diyor. Bir Beşiktaşlıyım diyor. Her tarafa kayıyor. Ben biliyorum onu." dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

 

foto-1-003.jpgfoto-2-005.jpgfoto-3-003.jpg

foto-5.jpg