ÖZEL | Şenol Güneş, yorumcularla yediği yemekte önemli konulara değindi

ÖZEL | Şenol Güneş, yorumcularla yediği yemekte önemli konulara değindi

Beşiktaş Teknik Dtirektörü Şenol Güneş, öncek gün Nevzat Demir Tesisleri'nde spor müdürleri ve yorumcularla yemek yemişti.

Ajans Beşiktaş | ÖZEL - Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kavalcı, Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun da katıldığı toplantıda Şenol Güneş; takımın son durumundan transferlere kadar birçok konuda düşüncesini anlattı.

İşte Şenol Güneş'in o gün spor yorumcularına ve medyadan spor müdürlerine yaptığı açıklamalardan, Ajans Beşiktaş'ın ulaştığı bilgiler:

"Akhisar maçında Caner’in kanadından çok atak yedik ama bu Caner’in kötü futbolcu olduğunu göstermez. Zaten yönetimle yaptığımız görüşmede hem stoper hem sol bek oynayan bir transfer istediğimi söyledim.

Adriano'ya teklif değil, tekliler var. Eğer anlaşma sağlanırsa gidebilir.

Quaresma'nın takımdan ayrılması gündemde. Ben takımdan gitmesini istediğim bir oyuncuyu sezon başından bu yana 11'de oynatmazdım. Hatırlarsanız son maça da kaptan çıktı.

Antalya kampına götürülmeyen isimlerden sadece Tolga Zengin konusunda yönetimle fikir ayrılığımız oldu. Kamptan döndükten sonra da bu konuda yönetimle görüştük"

Etiketler :