ÖZEL | Tekne turunun rotası değişiyor

ÖZEL | Tekne turunun rotası değişiyor

Beşiktaş, 2016-17 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Siyah-beyazlılar şampiyonluğu yine Boğaz'da teknelerle kutlayacak. Ancak rota, geçen senekinden farklı olacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, üst üste ikinci toplamda 15. şampiyonluğuna ulaştı ve armasına üçüncü yıldızı taktı. Siyah-beyazlı taraftarların aklındaki en büyük soru işareti ise şampiyonluk kutlamaları...

Kara Kartal, Osmanlıspor mücadelesinden önce kutlamaları gerçekleştirecek. Beşiktaş, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da teknelerle boğaz turu yapacak. Tekne kiralayıp bu kutlamada yer almak isteyen Beşiktaşlılar ise organizasyonun detaylarını merak ediyor.

Teknelerin Boğaz'da 3-4 Haziran tarihlerinde 'MYK-MASS Kardeşlik Kupası Yat Yarışları' düzenleneceği için Harem'den kalkması planlanıyordu. Ancak son yapılan değişikliklerin ardından hareket yeri Anadolu Hisarı olarak değiştirildi.

Saat 12:30 13:00 sularında kalkacak olan futbolcuları taşıyan tekne, geçen seneye oranla bu kez daha hızlı bir şekilde Dolmabahçe'ye yanaşacak. Daha sonra takım, üstü açık otobüs ile stada girecek.

Saat 14:00 sularında ise Eski Açık tribününün terasına çıkacak olan Beşiktaşlı futbolcular ve teknik ekip, aşağıda bulunan siyah-beyazlı taraftarlar ile coşkulu bir kutlama yapacak.