ÖZEL | Tolgay'a, İtalya'dan talip var!

ÖZEL | Tolgay'a, İtalya'dan talip var!

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Tolgay'a, İtalya'dan talip var

Ajans Beşiktaş Özel - Özellikle son haftalarda gösterdiği performansla ilk 11'den eksik olmayan Tolgay Arslan, dev kulüplerin radarına giriyor.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 28 lig, 5 Şampiyonlar Ligi, 5 Avrupa Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 1 Turkcell Süper Kupa olmak üzere toplam 42 maça çıkan Tolgay Arslan, gol atamazken, 8 asist yapma başarısı gösterdi. Bu 8 asistin, 7 tanesini ligde yapan Tolgay, 1 asisti de Türkiye Kupası'nda kaydetti.

Sezonun ilk yarısında oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarında yıldızı parlayan ve özellikle Napoli maçlarının yıldızı olan Tolgay Arslan, o tarihlerden beri dev kulüplerin ilgisini çekiyor. Devre arasında takımdan ayrılması gündeme gelen gurbetçi oyuncu için Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un devrede olduğu biliniyor.

Tolgay'a Roma kancası!
Son haftalarda performansını arttıran Tolgay'a, İtalyan devi Roma talip oldu. Tolgay'ın menajerliğini yapan Ahmet Bulut, geçtiğimiz hafta içinde Roma'ya giderek, İtalyan ekibinin yetkilileri ile masaya oturdu. Bulut yetkililere, Beşiktaş'ın, Tolgay için satma kararı almadığını ama sezon bittikten sonra kendilerine haber verebileceğini iletti.

Tolgay Arslan Kimdir?
26 yaşındaki gurbetçi yıldız, siyah-beyazlı takımda üçüncü sezonunu geçiriyor. 2014-15 sezonunun devre arasında 450 bin Euro bedelle Hamburg'tan, Beşiktaş'a transfer olan Tolgay Arslan, 3 sezonda 70 maça çıktı. Geçen sezonun başında talihsiz bir sakatlık yaşayan ve çapraz bağları kopan Tolgay, sadece 7 maçta görev alabilmişti. Beşiktaş'tan önce Alman ekibi Hamburg'ta oynayan Tolgay, orada 5 sezonda 91 maça çıkarken 2 gol atma başarısı göstermişti.