ÖZEL | Türkiye'de bir ilk! Geleceğin mühendisleri Vodafone Arena'da buluşacak

ÖZEL | Türkiye'de bir ilk! Geleceğin mühendisleri Vodafone Arena'da buluşacak

Türkiye’de ilk kez bir spor kulübü gençlerin kariyerlerine yön verecek ulusal bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Ajans Beşiktaş Özel - Türkiye'deki tüm üniversitelerin mühendislik bölümü öğrencileri ve mezunlarına yönelik ulusal bir organizasyona dönüşen Türkiye Mühendislik Kariyer Fuarı'nın (TÜMKAF) bu yıl ikincisi düzenleniyor.

TÜMKAF'16 kapsamında alanında saygın firmaların açtıkları stantlarda insan kaynakları yetkilileri; başarılı bir kariyer hedefleyen gençleri, onlara sunabilecekleri kariyer olanakları ile ilgili bilgilendirmek için 14-15 Kasım tarihlerinde Vodafone Arena’da bekliyor olacak. Fuar, firmalar ve üst düzey yöneticiler ile genç yetenekleri tea&talk oturumlarında buluşturacak. TÜMKAF hem mühendislik eğitimi alanlar ve mesleği icra edenler açısından hem de katılımcı firmalar için büyük fırsatlar sunuyor.

TÜMKAF'16 düzenleyicisi olan Kariyer ve Yetenek Yönetimi Derneği'nin kurucusu ve İTÜ Kariyer Merkezi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, fuarı bu yıl Vodafone Arena'da yapma fikrinin nasıl doğduğunu şöyle anlatıyor:

"TÜMKAF'ı bu yıl Vodafone Arena'da yapma fikri 'Türkiye'nin ilk akıllı stadyumunun' mühendislik mesleğinin en doğru ifade edileceği yer olduğunu düşündüğümüzden. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne TÜMKAF’ın ev sahipliğini üstlenmesi teklifini götürdüğümüzde, bu konuya en az bizim kadar heyecanla yaklaşmaları, ülkemiz için büyük bir kazanım olduğunu düşündüğümüz bu organizasyon için, yer seçimimizin ne kadar doğru olduğunu gösterdi."

Bu organizasyon ile Türkiye’de ilk defa bir spor kulübü gençlerin kariyerlerine yön verecek ulusal bir organizasyon için ev sahipliği yapacak.

İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim departmanları tarafından TÜMKAF’ta temsil edilecek olan Beşiktaş kulübü, genç mühendislere hem Vodafone Arena’nın inşası ile ilgili teknik bilgileri paylaşmak hem de alternatif bir kariyer konusunda ufuklarını açmak için iki özel oturum düzenleyecek.

Beşiktaş adına yapılacak oturumlar hakkında:

Vodafone Arena mimarı Bünyamin Derman:
"Bir mabedi yeniden şekillendirmek - Vodafone Arena’da yaşayan İnönü Stadı Ruhu”

Beşiktaş JK Pazarlamadan ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu:
"Sportif arenada kulüp mühendisliği - Beşiktaş JK markasının önlenemez yükselişi”