ÖZEL | Umut Güner'den Bayram Tutumlu açıklaması

ÖZEL | Umut Güner'den Bayram Tutumlu açıklaması

Beşiktaş asbaşkanı Umut Güner, kendisi ve menajer Bayram Tutumlu ile ilgili sosyal medyada konuşulan iddialar hakkında bir açıklama yaptı.

Ajans Beşiktaş | Özel Haber - Umut Güner'in açıklaması şu şekilde:

"Öncelikle bilinmesini isterimki Ali Naibi benimde göreve gelmesini desteklediğim ve her zaman yardımcı olduğum kulübümüzün bir profesyonelidir. Ben bu kulübün asbaşkanıyım, kendisiyle 4 sene boyunca birlikte çalıştım, halen de geçmişte yaptığımız transfer çalışmalarında olduğu gibi uyum içinde çalışmaya devam ediyoruz.

Sportif direktörlük konusunda onu Başkan'a öneren kişi benim. Biz bu sene profesyonelleşme konusunda önemli kararlar aldık ve hayata geçirdik. Sportif direktörümüz yapılan transfer çalışmalarını Başkanımız ve bizlerle birlikte titizlikle götürüyor. Tabiki eskiden olduğu gibi son kararları Başkanımız Fikret Orman verir. 

Ben Bayram Tutumlu ile bir kez tanıştım, o da Roma’da. Yanımda Ali Naibi ve bir kaç arkadaşımız vardı. Öyle bahsedildiği gibi sık sık görüşmem olmadı, bazen kendisi bana mesaj atar, ara sırada telefonla görüşürüz. Bugüne kadar kendisiyle herhangi bir transfer yapmadık. 

Sosyal medya da bugün yaratılan kaosun, bizlere zarar vermek isteyen troller tarafından organize edildiği aşikardır. Ali Naibi’ye biz yöneticiler olarak güvenimiz tamdır. Kimse birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu dönemde bizim bütünlüğümüzü bozmaya çalışmasın.

Etiketler :