ÖZET Genk Beşiktaş maçı golleri İZLE (Genk:1 - Beşiktaş:1)

ÖZET Genk Beşiktaş maçı golleri İZLE (Genk:1 - Beşiktaş:1)

Beşiktaş Belçika'dan bir puanla döndü! Genk deplasmanına çıkan Beşiktaş 87. dakikaya kadar Querasma'nın golüyle 1-0 önde götürdüğü maçta Sander Berge'nin golüne engel olamayınca bir puana razı olmak zorunda kaldı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü maçında deplasmanda Genk ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar gruptaki ilk maçında Sarpsborg'u Vodafone Park'ta yapılan maçta 3-1 yenmiş, ikinci maçında Malmö’ye 2-0 mağlup olmuştu. Beşiktaş, gruptaki üçüncü maçında Genk’e 4-2 mağlup olmuştu.

Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönettiği maçta Beşiktaş Quaresma'nın attığı golle deplasmanda öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısının sonunda Genk evinde attığı golle duruma eşitlik getirdi. Mücadele 1-1 gollü beraberlikle tamamlandı.

GENK - BEŞİKTAŞ MAÇINDAN KARELER

Stat: Genk Arena

Hakemler: Tobias Stieler, Mike Pickel, Jan Seidel (Almanya)

Genk: Vukovic, Dewaest, Samatta, Paintsil (Dk. 66 Fiolic), Malinovskiy (Dk. 60 Berge), Uronen, Pozuelo, Heynen, Maehle, Aidoo, Ndongala (Dk. 89 Ingvartsen)

Beşiktaş: Tolga Zengin, Necip Uysal, Pepe, Vida, Caner Erkin, Dorukhan Toköz (Dk. 73 Ljajic), Medel, Quaresma, Oğuzhan Özyakup (Dk. 90 Vagner Love), Lens (Dk. 12 Mustafa Pektemek), Babel

Goller: Dk. 16 Quaresma (Beşiktaş), Dk. 87 Berge (Genk)

Sarı kartlar: Dk. 15 Necip Uysal, Dk. 80 Pepe (Beşiktaş), Dk. 35 Samatta (Genk)

BEŞİKTAŞ'IN DEPLASMAN MAÇLARI

Beşiktaş, bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 11 deplasman maçının 2'sini kazandı ve 5 beraberlik, 4 yenilgi elde etti. Beşiktaş'ın galibiyetleri ise B36 Torshavn deplasmanı ve Erzurumspor deplasmanı.

RYAN BABEL

Karşılaşmanın ardından Ryan Babel "Bugün İstanbul'a kıyasla çok daha iyi bir performans gösterdik. Biraz daha şanslı olsaydık birkaç gol daha atabilirdik. Ne yazık ki son dakikalarda bir gol yedik ve iki puan kaybettik." dedi.

QUARESMA

Karşılaşmanın ardından Ricardo Quaresma "Bugün kazanmak istiyorduk. Hak ettiğimizi söyleyebilirim. Takım bütünlüğünden dolayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Böyle oynamaya devam edersek taraftarlarımızı sevindirebiliriz. Girdiğimiz pozisyonlar vardı. Skor çok daha farklı olabilirdi. Ama pozisyonları değerlendiremeyince böyle bir skor ortaya çıktı. Başımızı kaldırıp yolumuza devam edeceğiz." dedi.

ŞENOL GÜNEŞ

Karşılaşmanın ardından Şenol Güneş "Burada da kazanmak için sahaya çıktık. Oyun olarak kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyoruz. Önde baskı yaptık. Topları daha iyi kullanabilirdik. Hem net pozisyonlarımız vardı, hem de rakibi kontrol etmeye çalıştık. Son 10 dakikada oyundan düştük. Golün haricinde iki pozisyon daha verdik. Oyuncularımın hepsi emeklerini ortaya koydu, çok çalıştılar. Bu oyunun karşılığı üç puan olmalıydı. Olmadı." dedi.

GARY MEDEL

Karşılaşmanın ardından Gary Medel "İlk yarı çok gol pozisyonumuz vardı, atamadık. 2. yarı olan oldu, golü yedik ve berabere kaldık." dedi.

SİVASSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Beşiktaş Sivasspor maçı hazırlıklarına yarın saat 12.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak. Antrenman basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

GENK - BEŞİKTAŞ MAÇI ÖZETİ İZLE

BJK TV CANLI YAYINI

BEIN SPORTS CANLI YAYINI

Etiketler :