Özgür Özgülgün'ün taraftar temalı oyunu 2. sezonunda!

Özgür Özgülgün'ün taraftar temalı oyunu 2. sezonunda!

Alper Kul ve Özgür Özgülgün'un kaleme aldığı ve ilk oynandığında büyük ses getiren, başrollerini Ferit Kaya Taner Ölmez ve de Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların paylaştığı "AUT" Asmalı Sahne tarafından tekrar sahnelere döndü.

Ajans Beşiktaş - Yepyeni bir ekip farklı bir bakış açısı ile sahnelenmeye başlayan oyun, seyirci fuaye girdiği anda kendisini içine alıyor. Yeni versiyonunda aksiyon sahneleri üzerine ciddi çalışmış ve bir film tadında sunulmuş olduğu gözüküyor. Oyunun ilk dakikasından son dakikasına kadar adeta sahneye ve oyunculara kilitleniyorsunuz.

Futbolda şiddetin, kirli para ilişkilerinin, arkadaşlık ve takımdaşlık üzerinden anlatan oyunun finalinde hiç umulmayan bir sonla karşılaşılıyor.

FİLM OLABİLİR

Yeni dönem semt dizilerinin yükselişe geçmesi ile film olması konuşulan hatta senaryosunun tamamlandığının ama henüz oyun sahnede olduğu için bekletildiği söyleniyor.

"Ben bu çocukların içinde büyüdüm"

Oyunun ilk gösterimine giden Teknik Direktör Abdullah Avcı'nin çıkışta  "ben bu çocukların içinde büyüdüm hepsini tanıyorum gerçekti. Bugün beni o günlere götürdünüz" sözleri oyunun gerçekçiliğinin tartışmasız büyük bir örneği.

"Beşiktaş Taraftarları Oyun Kapattı"

Oyunun gösterime başlaması ile beraber futbol klüplerinden büyük ilgi görmeye başladı. 1903 Karakartal Derneği Başkanı Cengiz Sakarya bir gösterimi sadece Beşiktaş taraftarına özel gösterim düzenledi.

SABANCI MÜZESİNDE BİR SOKAK HAYATI

Oyunun en ilgi çekici mekanı Sabancı Müzesi'nde müze seyircisinin de beğenisine sunulmuş olması. Atlı köşkte resim galerisi sahneye dönüştürülerek  Muze severlere ayışık olmadıkları Sokak ve Semt hayatı en sert dille sergilendi ve ayakta alkışlandı.

Biletleri Biletix üzerinden ve Asmalı Sahneden temin edebilirsiniz