"Ozzie affettirdi!"

"Ozzie affettirdi!"

Vatan gazetesi yazarı Ömer Güvenç, Karabükspor-Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Ömer Güvenç, bugünkü köşe yazısında maç hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: Beşiktaş, 20 dakikasını 10 kişi oynadığı maçı kazanmasını bildi. Çok mu iyi oynadı? Hayır! Çok mu kötüydü? Hayır! Peki nasıl kazandı? Usta oyuncusu Oğuzhan’ın müthiş pasıyla. Oğuzhan da gerçek performansında değildi. Bir de penaltı kaçırdı. Hayretler ettim! O vuruş Oğuzhan’ın penaltı vuruşu değil! Ama dedim ya usta futbolcu. Penaltıyı kaçırır ama öyle bir pas atar ki maçı kazandırır.
 
Her Avrupa maçı öncesinde derler ki; “Aklı Şampiyonlar Ligi maçındaydı” katılmıyorum! Futbolcuların aklı kesinlikle ama kesinlikle Porto maçında değildi. Ama Güneş’in aklı Porto’daydı. Eğer Devler Ligi maçı olmasaydı ismim gibi biliyorum Şenol Güneş maça Quaresma ve Cenk’siz çıkmazdı. Lens ve Negredo gerçek performanslarında değildi. Ne zaman olurlar bilmiyorum.
 
CANER BENİ KRAL YAPARDIN!
Beşiktaş'ın en iyi oyuncuları Caner ve Babel’di. Ah Caner ah! Keşke benim zamanımda oynasaydın veya ben şimdi oynasaydım! Kesin gol kralı olurdum. Avrupa’nın en iyi orta yapan 5 ismi arasında.  Beşiktaş 3 puanında Ozzie’nin gol pası kadar son dakikalarda Mitrovic’in kademeye girmesi ve Fabri’nin kurtarışının da payı var. Karabük dün iyi mücadele etti, Dany de en iyisiydi. Hocam! Penaltı pozisyonu kör gözüne parmak gibiydi. Neden geç çaldın?

Etiketler :