Pablo Bueno'dan Montero uyarısı gelmişti

Pablo Bueno'dan Montero uyarısı gelmişti

Beşiktaş'ın 3-1 kaybettiği Gaziantep FK maçındaki performansıyla tartışılır hale gelen Francisco Montero transfer olduğu dönemde İspanya basınını şaşkına uğratmıştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gaziantep maçından sonra Francisco Montero’ya yaptığı; “Welinton yokken gördük” sözleriyle İspanyol stoperini basının önüne attı.

Atletico Madrid’den geçen sezon Deportivo’ya kiraladığı Francisco Montero için El Desmarque gazetesinden Pablo Bueno, Beşiktaş’a transferinden önce “Hantal olmamasına rağmen ikili mücadelelerde tecrübeye sahip olmaması dikkat çeker. Hava toplarında iyi bir stoper olduğunu söyleyemem” demişti.

Aynı gazete o dönemde Montero’nun Beşiktaş’a gelmesini şaşkınlıkla karşıladı. Montero’nun formasını giydiği Deportivo geçen sezon 3’üncü lige düştü. Deportivo geçen sezon La Liga 2’de 60 golle ligin en fazla gol yiyen takımdı.

Montero, Beşiktaş'a gözlüklerini atarak geldi

Montero’nun Beşiktaş’a gelmeden önce en büyük özelliği gözlükleriydi. Mart 2017'de sol gözünde oküler bir travma geçirdi. Retinasında ayrılma oldu. Tıbbi bir gözlük ile maçlara çıkıyordu. Yakın zamanda geçirdiği operasyonla iyileşti. Beşiktaş’a transfer olduğu dönemde gözlüklerini attı. (Fotospor)

Etiketler :