''PAOK maçında santrafor…''

''PAOK maçında santrafor…''

Sözcü gazetesi Beşiktaş muhabiri Ali Aydın, Beşiktaş'ın transfer çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Sözcü gazetesi Beşiktaş muhabiri Ali Aydın, Beşiktaş'ın transfer çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte Ali Aydın'ın Beşiktaş'ın gündemi ile ilgili değerlendirmeleri;

''YÖNETİM, AHMET GÜLAY TRANSFERİNE İZİN VERMEDİ''

"Alanyaspor, altyapıdan sol bek Ahmet Gülay’ı isteyince Ahmet Nur Çebi devreye girerek buna izin vermedi. Beşiktaş, Ahmet Gülay’la yeni sözleşme imzaladı. Sonuç olarak Alanyaspor’la Welinton için anlaşma sağlandı. Fatih Aksoy, Alanyaspor’un oyuncusu oldu; Ahmet Gülay da Alanyaspor’a kiralanacak ve Welinton önümüzdeki bir iki gün içinde resmen açıklanır. Oyuncu zaten İstanbul’da."

"ATLETİCO MADRİD CEPHESİNİ İKNA ETMESİ BEŞİKTAŞ'IN BAŞARISI OLDU"

"Mensah’ta işler çok karışıktı aslında. Atletico Madrid cephesi var. Atletico, oyuncuyu Kayserispor’a satmış ama bu zamana kadar Kayseri’den bir para alamamış. Atletico, UEFA’ya şikayette bulunmuş ve Kayserispor bize ödeme yapmadan oyuncu bir yere gidemez gibi bir madde koydurmuş. Atletico Madrid cephesini ikna etmesi Beşiktaş’ın başarısı oldu."

"EĞER NDİAYE GELİRSE..."

"Beşiktaş orta sahasında Oğuzhan, Ljajic, Atiba, Mensah, Dorukhan ve Necip olmuş olacak. Bir de Ndiaye gelirse -Sergen Yalçın istiyor- Beşiktaş, Türkiye’nin en güçlü orta sahasına sahip olur."

"ROMA'DAN 2 OYUNCU GÜNDEMDE"

"Aksayan bölge kanatlar. Sağ kanat için Roma’dan iki oyuncu Rick Karsdorp ve Davide Santon gündemde ancak Roma kulübü el değiştirdiği için bu iki transfer beklemede. Ahmet Oğuz da Beşiktaş’ın gündeminde ancak öncelik Karsdorp ve Santon. İki oyuncu da Beşiktaş’a gelmek istiyor."

N'KOUDOU SORU İŞARETİ"

"Sol bekte problem yok. Ancak önde Kevin Nkoudou soru işareti. Belki o bölgeye de daha sonra takviye düşünülebilir."

"BEŞİKTAŞ, PAOK MAÇINA CİSSE İLE ÇIKAR"

"Santrafor transferine gelince; bence Beşiktaş, PAOK maçına Papiss Cisse ile çıkar. Oyuncu ailesi ile İngiltere’de ve Beşiktaş hızlıca transferi bitirip Cisse’yi antrenmanlara katmak istiyor."

"ZE LUİS ÇOK ZOR"

"Beşiktaş muhakkak bir ikinci golcü alacak. Ze Luis transferi çok zor. Porto oyuncuyu kiralamak istemiyor, oyuncu da açıkçası şu an Beşiktaş’a çok sıcak bakmıyor. Ama futbolda şartlar değişebilir elbette. Balotelli olmadı."

"MANDZUKİC İÇİN CİDDİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

"Beşiktaş’ın uğraştığı golcü Mario Mandzukic. Bonservisi elinde. Mandzukic çok ciddi maaşlar alamayacağını da biliyor. Sıkı pazarlıklar dönüyor. Hırvat golcü Beşiktaş’ın maaş skalasına inmeyi kabul ederse Beşiktaş forması giyer. Çok ciddi çalışmalar sürüyor."

"Saygıyı hak eden bir oyuncu Mario Mandzukic. Bayern’de Juventus’ta Atletico’da oynamak kolay değil. James Rodriguez mesela… Dünya Kupası’ndan sonra Real Madrid ve Bayern’de düzenli olarak oynayamadı. Ama biliyoruz ki Türkiye’ye gelse ligi sallar. Böyle kulüplerde yıllarca oynayan Mandzukic’in de gelirse çok çok faydalı olacağını düşünüyorum. Mario Gomez’in kariyer yoluna bakıp örnek alabilir Mandzukic."

"YÖNETİM LJAJİC'İ GÖNDEREBİLİR"

"Gelenleri konuştuk ama gideceklere de bakmamız lazım. Mirin ve Larin gözden çıkarıldı. Adem Ljajic’e iyi bir teklif gelirse yönetim Ljajic’i gönderebilir. Vissel Kobe’nin ilgisi var menajerler aracılığıyla ama 28 yaşında Ljajic, Japonya’ya gider mi, sanmam… İtalya’da hala ismi ve bir piyasası var Adem Ljajic’in."

"BEŞİKTAŞ, VİDA'DAN İNDİRİM BEKLİYOR"

"Vida da hala soru işareti. Vida’dan beklenen indirim yüzde 15-20’nin üzerinde. 3.5 milyon Euro maaş alıyor, 2 milyon Euro’ya inmesi bekleniyor."

"YUNANİSTAN'DA KAHRAMANLIK MANŞETLERİ ATILIYOR"

"Yunanistan’da kahramanlık manşetleri atılıyor. PAOK ile Beşiktaş taraftarı arasında yakınlık oluyordu zaman zaman ama bu son dönemde yaşananlar belki provokatif hareketlere de sebep olabilirdi bu yüzden seyircisiz olacak olması belki maçın selameti için daha iyi olacak. Dileriz ki maç dostluk içinde geçsin ve turu geçen taraf Beşiktaş olur."

Etiketler :