PAOK yenilgisi sonrası Beşiktaş'ta transfer zirvesi

PAOK yenilgisi sonrası Beşiktaş'ta transfer zirvesi

Beşiktaş’ta yönetim ve Sergen Yalçın bir araya gelerek transfer çalışmalarını değerlendirecek. Siyah beyazlı idareciler ilk olarak stoper ve sağ beke yeni isimler kadroya katmak için düğmeye basacak.

Ajans Beşiktaş - PAOK karşısında şok bir yenilgi alan ve Şampiyonlar Ligi’ne elemelerde veda etmenin üzüntüsünü yaşayan Beşiktaş’ta, yönetim ve Sergen Yalçın bir araya gelecek.

Başkan Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ ve Yalçın’ın katılacağı bu toplantıdan, adeta acil durum kararı çıkacak.

Süper Lig’in başlamasına az bir zaman kalması nedeniyle, PAOK maçındaki eksikliklerin siyah beyazlı takımın başını ağrıtacağı yönünde görüş birliğine varan yönetim ve teknik heyet, önce forvet ve sağ bek sonra da Lemina transferini bitirmeye çalışacak.

Lens’in hataları sonrası sağ bek transferinde düğmeye basacak olan yönetim, önerilen isimlerden birini kadroya katacak.

Yönetim ayrıca Beşiktaş’a geri dönmek isteyen Marcelo’ya soğuk bakan Sergen Yalçın’ı da ikna etmeye çalışacak.

Forvet konusunda hala Balotelli ile temas halinde olan idareciler, Aboubakar seçeneğini de masaya yatıracak.

''Gerçekleri gördük''

PAOK maçında skordan önce istenmeyen bir oyun ortaya konulması nedeniyle acil önlemler alacak olan yönetim, tüm planlarını ligin ilk haftalarını kayıpsız geçmek üzerine yapıyor.

AOK maçı sonrası dönüş yolunda uçakta durum değerlendirmesi yapan yöneticilerin ise “Tur gitti ama bazı gerçekleri de görmüş olduk. Bir an önce önlem almamız lazım yoksa geçen sezon olduğu gibi ligin ilk yarısında ciddi sıkıntılar yaşarız” dedikleri öğrenildi. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)

Etiketler :