Partizan - Beşiktaş mücadelesinin yayıncısı belli oldu!

Partizan - Beşiktaş mücadelesinin yayıncısı belli oldu!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan ile bu akşam deplasmanda karşı karşıya gelecek. Peki karşılaşma saat kaçta ve hangi kanaldan yayınlanacak? İşte detaylar

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi’ne 2. Tur’da başlayan ve sırasıyla Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ve Avusturya ekibi LASK Linz’i eleyerek Play-Off Turu’na yükselen Beşiktaş, gruplarda kalmak için son engel olan Partizan'la karşılaşacak.

Beşiktaş, ilk maçını deplasmanda bu akşam, ikinci maçını ise 30 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynayacak. Temsilcimiz, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak İstanbul'da oynayacağı ikinci maça avantajlı çıkmak istiyor.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Partizan - Beşiktaş karşılaşması 23 Ağustos Perşembe günü saat 21.30'da başlayacak. Siyah-Beyazlılar’ın, Partizan’ın konuğu olacağı karşılaşma önces yayıncı kuruluş belli oldu. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

TRT'den yapılan açıklama şöyle:

"Ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil eden Beşiktaş’ın bu akşam Partizan’la oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-off 1. maçı saat 21.30’dan itibaren TRT 1’den canlı olarak yayınlanacaktır."

Etiketler :