Pascal Nouma: "Beşiktaş'a gelmeyi hiç istemedim"

Pascal Nouma: "Beşiktaş'a gelmeyi hiç istemedim"

Pascal Nouma, Beşiktaş'a ilk transferiyle ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın sembolleşmiş isimlerinden Pascal Nouma, RMC Sport'un üç bölümlük "Bad Boys" (Kötü Çocuklar) filminde boy gösterdi. Türkiye'de geçirdiği günleri anlatan eski Fransız golcü, Siyah Beyazlılar'a ilk gelişiyle ilgili çok çarpıcı bir itirafta bulundu. Nouma, 2000 yazında Beşiktaş'tan teklif geldiğinde Türkiye'ye gitmeyi hiç istemediğini söylerken şunları kaydetti:

"İlk başta Türkiye'ye gitmeyi hiç istemedim. Hatta o zamanki kulübüm Lens'tan maaşımı düşürmelerini talep ettim çünkü takımdan ayrılmak istemiyordum. Gece Yarısı Ekspresi filmini izlemiş herkes gibi ben de o dönemde Türkiye'den korkuyordum. Ülke gerçekten ürkütücüydü. Ancak teklife hayır diyemeyen kulüp beni gitmem için ikna etti.

Beşiktaş'a geldiğimde teknik direktör Nevio Scala bana müthiş bir teklif yaptı. Takıma geç katıldığım için 15 gün boyunca çok sıkı çalışmamı ve hazır hâle gelirsem bana özel izin vereceğini söyledi. Bunu başardım. İsviçre'deki hazırlık kampında Scala, takımda kimlerin sigara ve alkol kullandığını sordu. Ben iki kez elimi kaldırdım. Bana yalnızca bir kişi eşlik edebildi. Yalnız kalmış olsam da ben bir yalancı değilim."

Etiketler :