Paul Le Guen: "Beşiktaş'a karşı savaşmalarını istiyorum"

Paul Le Guen: "Beşiktaş'a karşı savaşmalarını istiyorum"

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Beşiktaş maçına ilişkin konuştu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 20'nci haftasında cuma günü sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Bursaspor'da bu maçın hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Paul Le Guen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş maçı için, "Özel ve dev bir karşılaşmanın bizi beklediğini çok iyi biliyorum" diyen Fransız çalıştırıcı, "Geçmişi ve tarihi açısından önemli bir karşılaşma. Oyuncularımın da bu özel karşılaşmanın hakkını vereceğini düşünüyorum ve biliyorum. Onlardan istediğim şey bu maçta savaşmaları. Onlardan isteğim takım olarak hareket etmeleri ve bu maçın öneminin farkında olmaları. Eminim ki bu maçın hakkını verecekler ve sahada ona göre davranacaklar" ifadelerini kullandı.

Takımdaki sakat oyunculara dair bilgiler veren Le Guen, "Ertuğrul Ersoy henüz hazır değil. Bu bizin için çok büyük bir eksiklik ve bizimle birlikte olmasını isterdim. Diğer taraftan Emmaunel Badu'ya güveniyorum. Hafta başından itibaren takımla antrenmanlara çıktı. Maç günü oynamaya hazır olmasını bekliyorum. Sahada olacak" dedi

Etiketler :