Pavoletti kiralanıyor!

Pavoletti kiralanıyor!

Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan Napoli'nin İtalyan forveti Leonardo Pavoletti hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve  Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda boy gösterecek olan Beşiktaş, Negredo'nun ardından takıma bir forvet oyuncusu daha katmak için çalışmalara devam etmiş, ve gündemine Napoli'nin forveti Leonardo Pavoletti'yi almıştı. Siyah-Beyazlılar'ın da ilgilendiği Napoli'nin futbolcusu Pavoletti hakkında İtalya basınında bir iddia ortaya çıktı.

Cagliari, Pavoletti'yi kaptı
İtalya basınına göre Pavoletti, yarın Serie A ekiplerinden Cagliari'ye imza atacak. Edinilen bilgilere göre Cagliari, Pavoletti'yi satın alma opsiyonuna sahip olarak kiraladı. Geçtiğimiz Ocak ayında Genoa'dan Napoli'ye transfer olan Pavoletti, sakatlık problemi ve Dries Mertens'in yüksek performans göstermesi sebebiyle bir türlü forma şansı bulamadı. Bu nedenle napolid'den ayrılmak isteyen Pavoletti'ye yine İtalya'dan Cagliari talip oldu.

Geçtiğimiz sezon 20 gol atan Borriello'nun Spal'a transfer olmasıyla forvet hattında güç kaybı yaşayan İtalyan temsilci, kadrosunu Pavoletti ile güçlendirmek istiyor. İtalya'da çıkan haberlere göre Pavoletti'nin satın alma opsiyonunun 12 milyon Euro olması bekleniyor. (Fanatik)

Etiketler :