Pepe gitti sırada Ryan Babel var! 

Pepe gitti sırada Ryan Babel var! 

Beşiktaş Kulübü, Portekizli yıldızı Pepe ile yollarını ayırdı. Sırada Ryan Babel var.

Ajans Beşiktaş - Bir dünya yıldızı daha Beşiktaş'tan geçti. Portekizli Pepe ile Beşiktaş'ın yolları bugün ayrıldı. A Spor muhabiri Hakan Gündoğar, ayrılığa dair şunları anlattı:

"Pepe, milli takımdan dönüşte bir gün izin istedi. Şenol Güneş  izin vermedi. Sonra ödemelerde gecikme olunca Pepe 'oynamak istemiyorum' dedi. Pepe'nin sakatlığı yokmuş. Pepe gibi Babel'le de yollar ayrılacak."

RYAN BABEL DE GİDECEK

Pepe gibi Babel de sözleşmesini feshedecek veya bir bonservis bedeli karşılığında yollar ayrılacak. Babel, alacaklarına karşılık bonservisini de alabilir veya cüzi bir rakamla taraflar anlaşabilir. Bu anlaşma önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda yönetim devre arasında takımdan yaklaşık 7 oyuncunun biletini keseceğikonuşuluyor. Ryan Babel bu listenin en başında bulunuyor.

"SÖZLEŞMEM SEZON SONU BİTİYOR"

Ryan Babel, Hollanda basına yaptığı açıklamada “Beşiktaş’la olan sözleşmem bu sezon sonunda bitiyor. Henüz geleceğimle alakalı bir karar vermedim. Şu andaki amacım; fiziksel olarak tamamen iyi duruma gelmek ve yeni yılda maçlara çıkabilmek, maçlarda oynamak. Yeni yıldan en büyük dileğim; sağlıklı kalmak, fiziksel olarak iyi olmak ve maçlarda oynamak” demişti.

Etiketler :