Pepe için pazarlık günü! Beşiktaş için 3.5 milyon euro kâr mı?

Pepe için pazarlık günü! Beşiktaş için 3.5 milyon euro kâr mı?

Beşiktaş, devre arası yaklaşırken transferde hareketli günler geçiriyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'la yollarını ayıran Pepe'nin avukatları bugün siyah-beyazlı yönetimle masaya oturup, ayrılık imzasını atacak.

Portekizli yıldız, şu ana kadar alacağı olan 1 milyon 615 bin Euro'dan vazgeçerse bonservisini alacak. Sezon sonuna kadar Pepe'nin alacağı ücret 2 milyon 615 bin Euro'yu bulacak.

Pepe'nin, sezon sonunda bitecek sözleşmesi nedeniyle kazancağı rakamdan vazgeçmesi durumunda sadece alacağı olan 115 bin Euro'luk bir ödeme yapılıp, hesap kapatılacak.

Takvim gazetesi bugünkü toplantı öncesinde Beşiktaş'ın Pepe'den kar ettiğini yazdı. Haberde "Ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan siyah beyazlı kulübün, yollarını ayırdığı Portekizli yıldız Pepe'den 3,5 milyon kar elde ettiği" belirtildi.

ÇALIŞANLARA MAAŞ ÖDEMESİ YALAN

Bu arada İspanyol basını takımdan ayrılan Pepe'nin Beşiktaş personelinin maaşlarını ödediğini iddia etmişti. Bunun maaş ödemesi değil, ayrılan her yıldızın yaptığı gibi çalışanlara harçlık vermek olduğu belirtildi.

SON KEZ VODAFONE PARK'TAYDI

Pepe, Trabzon maçını tribünden izledi. İstanbul'dan ayrılış tarihinin netleşmediğini belirten Portekizli defans, "Önemli bir maç. Takım arkadaşlarımın yanında olmak istedim" dedi.

Öte yandan Portekiz basınında, Çin, İngiltere, Katar gibi ülkelerden teklifler alan Pepe'nin, Suudi Arabistan'a sıcak baktığı yazıldı.  (Sabah & Takvim)

Etiketler :