Pepe: "Kazanamadığımız için üzgünüz"

Pepe: "Kazanamadığımız için üzgünüz"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Pepe maç sonunda konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu' dördüncü maçında Monaco ile karşılaştı. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü Cenk Tosun atarken, Monaco'nun golü Rony Lopes'den geldi. Beşiktaş bu skorla puanını 10'a yükseltti.

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Pepe maç sonunda konuştu. İşte Pepe'nin ifadeleri: "İki maç da birbirinden farklı oldu. Bu akşam hedefimiz kaybetmemekti, ama kazanamadığımız için üzgünüz. 10 puanımız var, şu anda Şampiyonlar Ligi'nde çok takımın 10 puanı yok. İyi durumdayız. En önemlisi, Türk futbolunu iyi şekilde temsil ediyor olmamız. Türkiye Ligi zor bir lig, mücadele üst seviyede. Gruptan çıkmayı başarabilirsek, maç maç bakabiliriz. Bütün arkadaşlarımız formayı hak ediyor, hocamızın seçimine göre formalarını terletiyorlar. En önemlisi galip gelmemiz