"Pepe, Monaco'yu reddedecek"

"Pepe, Monaco'yu reddedecek"

Beşiktaş'la olan sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonrasında feshedilen Pepe, Monaco mu yoksa Porto'yu mu tercih edecek?

Ajans Beşiktaş | Dış Haberler - 17 Aralık'ta Beşiktaş'la olan sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilen ve serbest kalan Pepe'nin iki cidi talibi var: Monaco ve Porto.

Yaklaşık 15 gündür gelen Pepe-Monaco iddiaları dün bir adım daha büyüdü. Di Marzio, dünkü haberinde "Monaco, Fabregas'tan sonra Pepe ile de anlaştı" dedi. Ancak durum henüz kesinlik kazanmış değil.

Ligue 1'de zor günler geçiren 18 maçta sadece 13 puan toplayarak 19. sırada bulunan Monaco bir süredir Pepe'yle ilgileniyordu. Sezona Leonardo Jardim yönetiminde giren Monaco, 9 haftada tek galibiyet alınması sonrasında Portekizli'nin görevine son vermiş ve takımın başına Thierry Henry'yi getirmişti. Monaco 9 haftada 2 galibiyet daha alsa da 13 puanla küme düşme hattında bulunuyor. 

Bir hafta önce Pepe'nin menajeri, Portekizli'nin sözleşmesinin feshedildiği tarihten sonra Monaco Başkanı ile görüştüğü ve tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu açıklamıştı.

A Bola gazetesi ise bugünkü haberinde Pepe'nin Monaco'yu reddedeceğini yazdı.

"Porto, Pepe yarışında inkar edilemez ağırlığa sahip bir rakip buldu. Monaco çok güçlü bir mali teklif sundu" denilen haberde Pepe'nin 1,5 yıl için geçerli bir taslak sözleşme sunan Porto'ya öncelik vereceği yazıldı.

Pepe'nin kararında ailevi sorunların hakim olacağı belirtilen haberde, "Monaco'ya olumsuz cevap vermesi bekleniyor" denildi. Pepe'nin Beşiktaş ayrılığında, nedenlerden biri de babasının rahatsızlığıydı.

Etiketler :