Pepe, Portekiz’in elenmesinden sonra Dünya Kupası favorisini açıkladı!

Pepe, Portekiz’in elenmesinden sonra Dünya Kupası favorisini açıkladı!

Portekiz'in Dünya Kupası'nda Uruguay'a 2-1 kaybettiği maçın ardından Portekiz'in tek golünü atan Pepe, ülke basınına konuştu.

Ajans Beşiktaş - Dünya Kupası'nda Uruguay'a 2-1 kaybederek son 16 turunda turnuvaya veda eden Portekiz'de müsabakanın Portekiz adına tek golüne imza atan Pepe, maçın ardından ülke basınına konuştu ve artık hangi takımı desteklediğini açıkladı.

Bir sonraki tura geçemedikleri için mutsuz olduklarını belirten Pepe "Amacımız bir sonraki aşamaya geçebilmekti. Ancak başaramadık. Uruguay iyi mücadele etti. Yapamadık, bu sefer eve dönüyoruz" dedi.

Brezilya'nın Maceio şehrinde dünyaya gelen Pepe, Portekiz'in kupadan elenmesinin ardından Brezilya'yı desteklediğini ve Brezilya'nın 6. kez şampiyon olmasını umduğunu itiraf etti. Pepe "Kendimi Brezilya'dan daha çok Portekizli olarak görüyorum ama artık Brezilya'ya düşkünüm. Artık orada değiliz ve altı kez şampiyon olmak için bekleyen aile üyelerim var" dedi.

Cristiano Ronaldo'nun transferi hakkında da konuşan Pepe “Umarım Cristiano Ronaldo Real Madrid'de rekorları kırmaya devam eder. Onun mutlu olmasını isterim. Bir futbolcu için mutlu olmaktan daha önemli bir şey yoktur" dedi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :