Pepe transferinin perde arkası! O isim çok uğraştı...

Pepe transferinin perde arkası! O isim çok uğraştı...

İşte Beşiktaş'ın yeni yıldızı Pepe'nin transfer süreci

Ajans Beşiktaş - 2010-2012 yılları arasında Beşiktaş forması giyen ve seneler geçmesine rağmen her fırsatta Siyah-Beyazlı formaya olan aşkını dile getiren Guti Hernandez, Pepe transferinde kilit rol oynadı. Başkan Fikret Orman ve kurmayları yaklaşık 1 aylık süreçte bu iş için çok uğraştı ancak bitirici hamleyi Guti yaptı.

İbrenin PSG’ye döndüğü süreçte Real Madrid’ten eski takım arkadaşını arayan Guti, “Fransa veya başka bir yere gitme. Mutlaka Beşiktaş’ta oyna. Taraftara hayran kalacaksın. Ben Madrid’ten ayrıldıktan sonra iyi ki Beşiktaş’a gitmişim. Sana orada çok değer vereceklerdir. İstanbul’u da çok seveceksin” sözleriyle Pepe’yi ikna etti.

Pepe önceki gece formayı giydikten sonra sosyal medyadan da Portekizli stoperi ilk tebrik eden isimlerden biri Guti olmuştu.

Guti’nin yanı sıra bu transferde bir diğer önemli rol oynayan isim ise Ricardo Quaresma. Konfederasyon Kupası sırasında Portekiz Milli Takımı’nda Pepe ile sık sık görüşen Q7, ayna zamanda yakın arkadaşı olan Pepe’ye sürekli İstanbul’u anlattı. Deyim yerindeyse dört koldan yapılan müthiş baskı sonrası, Pepe Beşiktaş’a imza atma kararı aldı.

İmzadan önce Beşiktaşlı yetkililer ile birlikte ev bakan Pepe, Beykoz’daki Acarkent’i tercih etti. Burada tripleks bir villa beğenen Pepe, tatilini yaptıktan sonra bu eve yerleşecek. Pepe’nin kira olarak aylık 15 bin Dolar yani yaklaşık 54 bin lira ödeyeceği belirtildi.

Pepe, Real Madrid ile sezonu bitirdikten sonra hemen Rusya’nın yolunu tuttu. Portekiz Milli Takımı ile Konfederasyonlar Kupası’nda boy gösteren ve 3.’lük sevinci yaşayan Pepe, yaklaşık 3 hafta izin yapacak.

Yoğun tempoda hiç dinlenemeyen Pepe’nin ilk adresinin ABD olacağı öğrenildi. (Fanatik)

Etiketler :