Pepe ve Quaresma'nın Uruguay karşısındaki performansı

Pepe ve Quaresma'nın Uruguay karşısındaki performansı

2018 Dünya Kupası Son 16 turunda Uruguay ile Portekiz karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - 2018 Dünya Kupası son 16 turunda Uruguay ile Portekiz çeyrek finale yükselmek için mücadele etti. Fisht Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Meksika Futbol Federasyonundan Cesar Ramos Pazuelos yönetti.

Karşılaşmanın ilk golünü Uruguay'dan 7. dakika Edinson Cavani kaydetti. İlk yarı, 1-0 Uruguay üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarı Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe'nin Muslera'nın filelerini havalandırmasıyla skora eşitlik geldi. Cavani 62. dakika Uruguay'ı öne geçiren golü attı. Karşılaşma 2-1 Uruguay üstünlüğü ile tamamlandı. Portekiz çeyrek finale veda ederken Uruguay çeyrek finale yükselen takım oldu. 

Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Pepe, 54 kez topla buluştu. %100 top kapma başarısı gösteren Portekizli yıldız 8 ikili mücadelede başarılı oldu. %83 pas oranı ile oynayan Pepe 1 gol kaydetti.

Karşılaşmanın son 25 dakikasında süre olan Ricardo Quresma ise 32 kez topla buluştu. 2 başarılı çalım kaydeden oyuncu 14 kez top kaybı yaşadı. 2/8 İsabetli orta/Toplam orta, 9/12 İsabetli pas/Toplam pas istatistiği ile oynadı.