Phillip Cocu'dan Beşiktaş açıklaması

Phillip Cocu'dan Beşiktaş açıklaması

4-1'lik yenilginin ardından Fenerbahçe'nin teknik direktörü: "Pazartesi oyuncularım % 200 konsantre olarak sahaya çıkacak"

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi'ndeki 4-1'lik Dinamo Zagreb yenilgisinin ardından Teknik Direktörü Phillip Cocu açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan ve yenilgiyi değerlendiren Hollandalı teknik adam sorumlunun kendisi olduğunu söyledi.

Takımdaki geleceğiyle ilgili bir soruya yanıt veren ve pazartesi günkü Beşiktaş derbisine değinen Cocu, "Ben herhangi bir şeyin kararını vermiyorum, yargılama yapmıyorum. Tüm enerjimi bu oyunculara nasıl aktarırım, bunu düşünüyorum. Teknik direktör olarak kafanızda bu konular olursa, işinizi doğru yapamamış noktaya gelmişsiniz demektir. Pazartesi oynayacağımız bu maçı çok konuştuk ve bu da bugün farkı yaratan konulardan biriydi. Sahamızda büyük bir maça çıkacağız. Beşiktaş maçının kazanmak istiyoruz Pazartesi oyuncularım % 200 konsantre olarak sahaya çıkacaktır ama bugün pazartesi değil; perşembe. Ben bu yüzden sinirliyim" dedi.