Pınar Karşıyaka - Leiden Basketball maçı CANLI İZLE (22.12.2019)

Pınar Karşıyaka - Leiden Basketball maçı CANLI İZLE (22.12.2019)

FIBA Avrupa Kupası maçında Pınar Karşıyaka ile Leiden Basketball takımları karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FIBA Avrupa Kupası'nda 2019/2020 heyecanı başladı. Bugünkü maçta Pınar Karşıyaka ile Leiden Basketball karşı karşıya geliyor. Pınar Karşıyaka - Leiden Basketball FIBA Avrupa Kupası maçı 22 Ocak 2020 Çarşamba günü (bu akşam) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 20:00 olarak belirledi.

Peki Pınar Karşıyaka - Leiden Basketball maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Pınar Karşıyaka Leiden Basketball maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Pınar Karşıyaka Leiden Basketball canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Pınar Karşıyaka ile Leiden Basketball arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Karşılaşma TRT Spor 2'de yayınlanacak. TRT Spor 2 kanalına hem Türksat uydusundan hem de diğer tüm dijital yayın platformlarından kolayca ulaşabilir, naklen ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Etiketler :