Polis memurundan Beşiktaşlı taraftara anlamlı hareket

Polis memurundan Beşiktaşlı taraftara anlamlı hareket

UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Malmö'yü konuk etti. Grubunu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Ajans Beşiktaş - Maça dair sosyal medyadaki paylaşımlardan biri dikkat çekti. Bir polis memuru, maçtan önce Vodafone Park çevresinde bileklik satan Hamza adlı Beşiktaşlı çocuğa mont yardımında bulundu.

Çağatay adlı polis memuru sosyal medya hesabından o anları şöyle anlattı:

"Hamza koyu Beşiktaşlı. Maçtan önce bileklik satıyor. Montunu evde unutmuş. Ailesi ayakkabı boyacısı. Soğuktan titriyor. Kartal Yuvası'na girip milyarlarca alışveriş yapan biri şu çocuğa bir ceket alayım demiyor. Koyu Fenerbahçeli olarak Kartal Yuvası'ndan beraber mont beğendik ve aldık.

Hamza elinde sattığı bilekliklerle girdiği için 'abi çalıyor' sanmasınlar dedi. Ben de yanında 'polisle giriyosun Hamza kimse birşey diyemez' diyince o içindeki güven duygusu görülmeye değerdi.

Hamza mont için çok teşekkür etti, ben bu kadar mütevazi bir çocuk görmedim. Bu çocuğa sahip çıkalım. Fenerbahçeli olduğumu söyleyince de kardeş takımız dedi.

Kesinlikle prim olmadı amacım sadece bazı para babalarına örnek olması ben bir memur maaşıyla yapıyorsam çoğu kişi yapabilir."

g1-001.jpg

g2-001.jpg

Etiketler :