Portekiz basınından Brahimi'yle ilgili flaş iddia!

Portekiz basınından Brahimi'yle ilgili flaş iddia!

Adı uzun bir süredir Beşiktaş ile birlikte anılan Yacine Brahimi hakkında Portekiz basınından çok çarpıcı bir iddia öne sürüldü.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın önümüzdeki yaz kadrosuna katmak istediği Porto'nun sol kanat oyuncusu hakkında Portekiz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

A Bola gazetesi, Cezayirli yıldız futbolcunun transferi konusundaki gelişmelerin artık netlik kazandığını ve oyuncuyu an itibarı ile iki kulübün istediğini yazdı. Haberde Brahimi yarışının Beşiktaş ile İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton arasında geçeceği kaydedildi. Gazetenin iddiasına göre Siyah Beyazlılar bu yarışta pek şanslı değil.

Yıldız futbolcunun Türkiye'ye gitmek için en ufak bir isteğinin dahi olmadığı belirtilirken Everton'ınsa daha makul bir tercih olabileceği kaydedildi. A Bola'ya göre Brahimi, İngiltere Premier Ligi'ni dünyanın en popüler ligleri arasında bulduğu için gözünü Ada'ya çevirmiş durumda.

 

Bununla birlikte Beşiktaş ve Everton'ın yıldız oyuncu için devreye girmiş olmasının Brahimi'nin taliplerini arttırabileceği de öğrenildi. Porto ise 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncusunu ya bu yaz satmak ya da futbolcuya yeni kontrat önermek istiyor. 

Oyuncunun sözleşmesindeki serbest kalma maddesinin 60 milyon euro olması ise olası bir transferin önündeki en büyük engel olarak göze çarpıyor. 

Şu anki piyasa değeri 25 milyon euro olan Cezayirli futbolcu, Porto'ya 4 yıl önce Granada'dan 6,5 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Fransa'nın alt yaş kategorilerinde uzun yıllar forma giydikten sonra tercihini Cezayir'den yana kullanan 28 yaşındaki yıldız, milli formayla 40 maça çıkıp 11 gol atmıştı. (Fanatik)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :