Portekizli gazeteci: "Yıldız ismin yerine Quaresma'yı alacaklar"

Portekizli gazeteci: "Yıldız ismin yerine Quaresma'yı alacaklar"

Portekiz spor medyasının önde gelen spor gazetelerinden Record'un yazarı Sergio Krinthinas, Quaresma'nın Porto'ya yakın olduğunu söyledi.

Ajans Beşiktaş - Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Record'un yazarı Sergio Krinthinas, "Porto, Ricardo Quaresma'yı transfer etmek istiyor. Her şeyden önce Porto bir kaç kulvarda yarışıyor. Şampiyonlar Ligi, lig, ve kupa, dolayısıyla alternatifli bir kadroya ihtiyacı var.

Pepe gibi eski bir oyuncusunu bunu düşünerek transfer etti. Quaresma da tıpkı Pepe gibi kulübü bilen, Portekizli olan bir oyuncu. Dolayısıyla geldiği zaman hiç uyum sorunu yaşamadan, takıma yardımcı olur. Kulübü, taraftarı çok seviyor" dedi.

Portekizli gazeteci, "Daha da önemlisi Brahimi, sezon sonuna kadar kontratı olmasına rağmen bu dönemde takımdan ayrılabilir. Almanya'da, İngiltere, İspanya ve İtalya'dan teklifler aldı. Çok iyi ücretler ödüyorlar. Brahimi'nin olası ayrılığı Ricardo Quaresma'yı Porto'ya daha da yakınlaştırıyor. Hatta Galatasaray'ın da devreye girdiği iddia ediliyor" diye konuştu.

Sergio Krinthinas, "Ricardo Quaresma'nın ailevi bir sorun nedeniyle Porto'ya transfer olmak istediği yönünde bir bilgim yok. Bu konuyu yorumlayamam. Ama şunu net biliyorum. Ricardo, her zaman Porto'yla ilgili olumlu düşüncelere sahip olmuştur, Sporting Lizbon altyapısından yetişmiş olmasına karşın...

Her zaman kendisini Porto kulübüne ait hissettiğini söylüyor. Eğer Portekiz'e dönüyorsa, geleceği kulüp Porto'dur" şeklinde konuştu.

Brahimi bu sezon 28 maçta Porto forması giydi ve 8 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi. (Ajansspor)

Etiketler :