Porto’dan sakat oyuncular hakkında açıklama! 4 sakat var...

Porto’dan sakat oyuncular hakkında açıklama! 4 sakat var...

Şampiyonlar Ligi'nde sıradaki karşılaşma Beşiktaş - Porto maçı olacak. Maç öncesi Porto cephesinden önemli bir haber var.

Ajans Beşiktaş Dış Haber - Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Beşiktaş, deplasmanda 3-1 yendiği Porto ile Vodafone Park'ta karşılaşacak. Kara Kartal, 1 puan alması taktirde gruptan çıkmayı garantileyecek. Mücadele 21 Kasım Salı günü saat 20.00’de Vodafone Park’ta oynanacak. 

Porto'dan bugün yapılan açıklamada 4 futbolcunun sakatlık yaşadığı bildirildi. Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao bugün şu açıklamayı yaptı: "Otavio, Marega ve Soares'in sakatlıkları var. Herrera da yine sakatlandı, önlem olarak oynatmayabiliriz"

Alınan bilgilere göre Tiquinho Soares'in Ekim ayı ortasından bu yana süren sakatlığı devam ediyor. Otávio'nun ise 15 gün önce başında başlayan sakatlığı sürüyor. Diğer yandan Hector Herrera'nın da dün duyurulan sakatlığı doğrulandı.

Herrera'nın tedavi olması gerektiğini ancak iyileşme sürecinin uzun sürmeyeceğini dile getirdi. Herrera'nın tedavisine başlanacağı ve kulüp doktorları tarafından gözetim altında tutulacağı vurgulandı.

Etiketler :