Promitheas Patras - Virtus Bologna maçı CANLI İZLE (21.11.2018)

Promitheas Patras - Virtus Bologna maçı CANLI İZLE (21.11.2018)

Promitheas Patras ile Virtus Bologna FİBA Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında karşı karşıya gelecek. Promitheas Patras ile Virtus Bologna arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FİBA Şampiyonlar Ligi 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. D Grubu'nda Promitheas Patras ile Virtus Bologna karşı karşıya geliyor. Promitheas Patras - Virtus Bologna arasında oynanacak FİBA Şampiyonlar Ligi maçı 21 Kasım 2018 Çarşamba günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 20:30 olarak belirledi. Promitheas Patras son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Virtus Bologna takımı ise son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. Promitheas Patras ile Virtus Bologna maçının İddaa kodu 816 olarak belirlendi.

Promitheas Patras ile Virtus Bologna arasındaki futbol karşılaşması 21 Kasım 2018 tarihinde saat 20:30 (TSİ) başlayacak. UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda şu takımlar yer alıyor: Bologna, Promitheas, Strasbourg, Bayreuth, Neptunas, Oostende, Beşiktaş Sompo Japan ve Olimpija.

Peki Promitheas Patras - Virtus Bologna maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Promitheas Patras Virtus Bologna maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Promitheas Patras Virtus Bologna canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Promitheas Patras ile Virtus Bologna arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı.

Etiketler :