"Psikolojik savaş"

"Psikolojik savaş"

Takvim Gazetesi Spor Yazarı Hayri Ülgen, Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - FUTBOL gerçekten rekabetin en üst düzeyine geldiği zaman, müthiş mücadeleye sahne olur. Dün Bursa'da futbol maçını da aşan bir psikolojik savaş vardı.
Son yıllarda Beşiktaş- Bursaspor maçları olağanüstü bir psikolojik savaşı andıracak şekilde oynanıyor.
Kim daha sakin, kim daha sabırlı, kim daha akıllı oynarsa maçı o kazanıyor. Dün Bursaspor tribünlerine bakıyorum.
Seyircilerin korkunç tezahüratı görülmeye değerdi. Düşünün iki hafta önce bu taraftar Başakşehir önünde takımlarına bu desteğin 10'da birini vermemişlerdir.
Ve 3-0 da mağlup oldular. Ayrıca hiçbir olay yaşanmadı. Dün Şenol Güneş'e bakıyorum.
Yüzü kireç gibi. Bursasspor Teknik Direktörü Le Guen'in de yüzü aynı şekildeydi. Her iki teknik adamın da daha önceki maçlarda daha güleç bir yüzü vardı.

1 PUAN İYİDİR
Dün sahada mükemmel bir mücadele ve harika futbol vardı.
Ama gönül isterdi ki Bursaspor taraftarları sadece Beşiktaş maçlarında bu kadar takımlarına ilgili olmasın ve tüm maçlarda bu desteği versinler. Başakşehir maçında neden bu kadar coşku yoktu.
Tüm olumsuzluklara rağmen Babel'in yokluğuna çok zorlu Bursa deplasmanındad 1 puan alarak ileriki haftalara bir umut yakaladı. Bursa'da müthiş bir atmosfer vardı.

​UZUN YILLAR UNUTULMAYACAK
Bursa'daki dev maçta müthiş mücadele vardı. Her iki takımın da kazanma arzusu maça büyük heyecan kazandırdı. Tribünlerdeki şov mükemmeldi. Dört golün en güzeli Adriano'nun attığı ilk goldü. Bu maç herhalde senelerce unutulmayacak bir maç oldu. Daha doğrusu bu bir futbol maçından çok psikoljik bir savaştı. Bu psikolojik savaşın da kazananı olmadı.

MAÇIN EN İYİSİ ADRIANO: Harika bir gol attı. Takımını ateşledi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ LENS: Hollandalı sahada hayalet gibi gezindi. (Takvim/Hayri Ülgen)

Etiketler :