Quaresma, Al Gharafa'ya transfer olacak mı?

Quaresma, Al Gharafa'ya transfer olacak mı?

Son olarak Al Gharafa'da görev alan deneyimli teknik direktör Bülent Uygun, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Kendisi hakkında gündeme gelen Sivasspor iddialarını cevaplayan Uygun, Ricardo Quaresma, Wesley Sneijder ve Şenol Güneş'in transferi  için de flaş ifadeler kullandı. 

Bülent Uygun, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Sözlerine Al Gharafa'daki ayrılık sürecini anlatarak başlayan Bülent Uygun, "Al Gharafa takımında güzel bir başarı elde ettik. Sezon sonunda planlar hedeflerimizle örtüşmedi, bizde yollarımızı anlaşarak ayırdık. Katar günleri çok güzel geçti. Katar Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında anlaşma imzalandı, bizim Türk firmalarının Katar'da stadyum yapmasına kadar olumlu süreçler yaşandı. Katar'dan mutlu bir şekilde ayrıldım" dedi. 

Kısa süre içerisinde Katar'da güzel işler elde ettik. Katar'da Türk teknik direktörlere karşı inanılmaz bir ilgi var. Şu anda Al Sadd'ın başında Jesualdo Ferreira var. Ben, Jesualdo Ferreira'yla yolların ayrılacağını ve Şenol Güneş'in Beşiktaş'ı bırakacağını düşünmüyorum.

Quaresma'nın kalitesini ve Beşiktaş'taki misyonunu anlatmaya gerek yok. Quaresma, Al Gharafa'nın gündemine gelmedi. Bu haberlerin menajerler tarafından yapıldığını ya da uydurma haber olduğunu düşünüyorum. Quaresma Beşiktaş'tan ayrılırsa bundan sonraki adresi Çin olur" 

Etiketler :