''Quaresma eveliyor geveliyor''

''Quaresma eveliyor geveliyor''

Sabah gazetesi köşe yazarı Rıdvan Dilmen, 2-1 siyah-beyazlıların kazandığı Beşiktaş-Trabzonspor maçını yorumladı.

Rıdvan Dilmen'in bugünkü köşe yazısında yazdıklarından bazı bölümler:

(...) Saha içinde Beşiktaş fizik olarak düştü ama bir tane kahraman vardı: Atiba. Bu kadar koşulmaz yani! Çalım atan oyunculara birçok hünerli oyuncular deriz ama Atiba sanki Napoli maçında hiç oynamamış gibi koştu. Kazandığı zaman da bam diye vurmuyor, yanındakine verebiliyor. Atiba'nın performansı bende iz bıraktı. Aboubakar yavaş yavaş geliyor. Gol vuruşu temiz değil ama bazen Ibrahimovic çalımı atıyor. Bazen de yanındakine pas atamıyor. Dün müthiş yumuşak işler yapıyor.

Aboubakar'da yalnızca iki plan var ama, üçüncüsü yok. Çalım atmasını biliyor, vuruşu düşünüyor ama pas tercihlerini düşünemiyor. Cenk de aynı, C ve D planları yok.

Beşiktaş'ta kanat oyuncusu olarak Quaresma var. Quaresma çok çizgide kalıyor, eveliyor geveliyor. Daha ciddi oynadığı zaman önemli meziyetleri var. Olcay'ı düşünmüyor, Kerim'i hiç düşünmüyor.

Quaresma, yapma Allah aşkına... Kontrolsüz de girmemiş bu pozisyonda, basmış. Tartışması bile yok pozisyonun, net kırmızı kart. N'Doye'un pozisyonu da penaltıydı. Trabzon'da başkan Muharrem Usta hakem mağduriyeti ve süreç nedeniyle yerden göğe kadar haklı..." (Sabah)

Etiketler :