Quaresma ile fesih konusunda anlaşılamadı!

Quaresma ile fesih konusunda anlaşılamadı!

Beşiktaş ve Quaresma görüşmeleri tıkandı. Gelen son haberler Quaresma ile yönetimin anlaşamadığı yönünde...

Ajans Beşiktaş - Fanatik Gazetesi'nden Gökmen Özcan'ın haberine göre; Beşiktaş Yönetimi, Ricardo Quaresma ile sözleşme fesih konusunda anlaşamadı. Portekizli'nin hem kulüpteki alacaklarını hem de bonservisini istemesi kabul görmedi. Porto'nun da istemediği Quaresma'nn siyah - beyazla takımdan ayrılıp ayrılmayacağı önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.

TRT Spor'dan Fırat Günayer, Quaresma ile yapılan görüşmelere dair şu bilgileri paylaştı:

Quaresma, 10 gün önce menajerine talimat vererek, Beşiktaş’tan ayrılma isteğini yönetime bildirdi. Gitme isteği bizzat Quaresma’nın kendisinden geldi. 

Hatta Serdal Adalı oyuncuyu kalması yönünde ikna etmek için 2 ayrı görüşme yaptı. Hepsinde sonuç olumsuz çıktı.

Quaresma’nın imaj haklarıyla birlikte 1,4m euro alacağı vardı. 400 bin euro’luk indirime gitti. Beşiktaş’tan 1m euro istedi. Kulüp ise imaj haklarının son 4 ayda kullanılmaz hale geleceğini belirterek 600 bin euro vermek istedi. 

Beşiktaş daha sonra rakamı 750 bin euro’ya çıkardı. Quaresma düşünmek için süre isterken, taşınmayla ilgili harekete geçti. 

Dün öğleden sonra Quaresma görüşmeleri bir anda kesti. Tesise geldi, antrenmana çıktı, yöneticilerin telefonlarına dönmemeye başladı.

Beşiktaş yönetimi oyuncuyla temas kesilince, İdari direktör ve tercümanı aracılığıyla yüzyüze görüşme talep etti. Quaresma bunu da “daha sonra” diyerek reddetti. Ve şu saate kadar hiçbir görüşme yapılamadı.

Transfer döneminin bu gece sona ermesi önemli değil. Çünkü MLS ve Çin’den cazip teklifler olduğu konuşuluyor. Bu gece oyuncuyla ilgili bir KAP gelmesi beklenmiyor. Ancak hala ayrılma ihtimali var çünkü bunu ısrarla isteyen, yönetimin tüm tekliflerine “hayır” diyen kendisiydi.

İşin garibi, Quaresma gitmeye o kadar kararlıydı ki, Beşiktaş kulübü, resmi siteden yayınlanmak üzere, güzel bir veda yazısı bile hazırlamıştı."

Etiketler :