Quaresma Rusya sonrası yolcu!

Quaresma Rusya sonrası yolcu!

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Rusya’daki turnuva sonrasında satılacak. Yeni adresinin büyük ihtimalle Katar olacağı söylenirken Q7’nin bir takımla kesin olarak anlaştığı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Akşam gazetesinin haberine göre ülkesiyle Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’na katılacak olan tecrübeli futbolcu, daha sonra Katar’ın yolunu tutacak. Q7’nin Katar temsilcisi Al Gharafa’ya yakın olduğu konuşuluyor.

Resmi açıklama ise Dünya Kupası sonrasında yapılacak. Kartal’la 2020’ye kadar mukavelesi bulunan oyuncudan bir miktar da bonservis geliri elde edilecek. Beşiktaş’la büyük başarılara imza atan Ricardo Quaresma, geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kaldı. Önümüzdeki yıl takımdaki yaş ortalamasını da düşürmeyi planlayan yönetim, bu yüzden Quaresma’nın ayrılığına izin verdi. Q7 belki de uzun ve başarılı kariyerinin son sözleşmesine imza atacak. 

34 yaşındaki Ricardo Quaresma Eylül ayında 35. yaşını kutlayacak. Bu sezon Süper Lig'de 26 maça çıkan tecrübeli oyuncu 4 gol atarken 8 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde de 7 maçta 4 asist yapan tecrübeli oyuncu bu sezon tüm kulvarlarda 38 maça çıktı ve 5 gol 12 asistle oynadı. 

Etiketler :