Quaresma ve Vida'nın talipleri artıyor!

Quaresma ve Vida'nın talipleri artıyor!

Beşiktaş yeni sezon öncesi ilk kez görücüye çıktı. Siyah beyazlı takım Macaristan 2. Lig ekiplerinden Siofok ile karşı karşı geldi. Macar ekibi karşısına yeni sezonda giyecekleri kırmızı formalarla çıkan siyah beyazlılar sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı.

Ajans Beşiktaş - İlk yarıda Vagner Love'ın attığı golle öne geçen Beşiktaş'a Macar temsilcisinin cevabı maçın ikinci yarısında Csibra ile geldi. Siyah beyazlılar adına öne çıkan isimlerse Necip Uysal ve Gökhan Töre oldu. Necip girdiği pozisyonlarda takıma güven verirken Gökhan Töre de Vagner Love'ın attığı golde yaptığı asistle yıldızlaştı.

Beşiktaş'ta Domagoj Vida'nın Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ise yüzleri güldürdü. Vida için İngiliz kulüplerinin takipte oldukları öğrenilirken, Hırvatistan Milli Takımı formasıyla yarı finale kalma başarısı yakalayan ve Rusya filelerine bir de gol bırakan savunmacı için başkan Fikret Orman gelecek tekliflere çok sıcak bakmıyor. Başkan Orman olası bir transfer teklifi durumunda mali tablolara uygun şartlara göre değerlendirme yapacak.

Ülkesi Portekiz'de ailesi ile birlikte tatil yapan Ricardo Quaresma için çin ekiplerinin her an Beşiktaş'ın kapısını çalabileceği belirtilirken, Portekizli yıldız oyuncunun Beşiktaş'ta mutlu olduğu ve ayrılma fikrine sıcak bakmadığı öğrenildi.

Dış transferde bekleme kararı alan Beşiktaş yönetiminin Mehmet Umut Nayir, Serdar Gürler ve Musa Çağıran isimleri için temasları devam etmekte.

Öte yandan Beşiktaş, Slovakya kampının son gününde Macaristan ekibi Gyirmot ile karşılaşacak. Maçın ardından siyah beyazlı oyunculara iki gün izin verilecek. Beşiktaş 11 Temmuz Çarşamba günü Avusturya Ehrenhausen'de ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Avusturya'daki kampa teknik heyete dahil edilen Guti Hernandez de katılacak. (Bein Sports)

Etiketler :