Quaresma'dan flaş açıklamalar! "Fikret Orman, yüzüme karşı konuşma yüreğini asla göstermedi"

Quaresma'dan flaş açıklamalar! "Fikret Orman, yüzüme karşı konuşma yüreğini asla göstermedi"

Beşiktaş'ın kadroda düşünmedeği ve kasımpaşa ile sözleşme imzalayan Ricardo Quaresma, önemli açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - beIN Sports Haber Kanalı'na konuşan Ricardo Quaresma'nın açıklamaları şöyle:

"Ayrıldıktan sonra Fenerbahçe veya Galatasaray’da oynamak benim için çok kolay değil çünkü Beşiktaş’ı ve taraftarlarını çok seviyorum. Her zaman söylüyorum, Porto ve Beşiktaş, benim kariyerimdeki çok önemli iki takım ve her zaman kalbimde olacaklar."

"Başkanın aldığı karar nedeniyle Beşiktaş’tan ayrılmak zorunda kaldım. Gönderiliş şeklimle bana yapılan bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş taraftarıyla, takım arkadaşlarımla, tesislerde çalışanlarla vedalaşma şansı bulamadım. O yüzden bunun bana yapılan bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum.
Fikret Orman, yüzüme karşı konuşma yüreğini asla göstermedi. Serdar Adalı ile konuştuk. Beşiktaş'ta maaşlar 5 aydır yatmıyordu. Fikret Orman, bu borçların kapanması için çek verdi. Bankaya çeki bozdurmaya gittiğimde çek karşılıksız çıktı."

"Onlara çok büyük hayranlık duyuyorum. Minnettar olmam gereken bir grup varsa o da Beşiktaş taraftarı. Kötü oynadığım maçlarda dahi beni desteklediler, bu hayatım boyunca unutmayacağım bir şey.
Vodafone Park atmosferini ve Beşiktaş’ı özleyeceğim. Orada ailemle beraber çok güzel zamanlar geçirdik. Beşiktaş, her zaman şampiyonluklar kazanmasını istediğim bir kulüp olarak kalacak."

"Emre Belözoğlu gerçekten hayran olduğum bir oyuncu, inanılmaz bir kalitesi var. Saha içinde yarattığı farkı görebiliyorsunuz. Genç Türk oyuncular için oldukça iyi bir örnek."

"Trivela, tanrının bana hediyesi. Futbolda trivela ile iz bıraktığımı düşünüyorum. Tanrıya şükrediyorum ki bu yeteneği bulabildim ve bununla futbolda iz bırakabildim."

"Ronaldo sürekli çalışıp kendini futbola adayan birisi. Yaklaşık 12 senedir her ödüle aday oluyor ve bununla alakalı da sürekli mücadelesini veriyor. Cristiano, benim için en iyisi olmaya devam edecek."