Quaresma'nın yeni adresini açıkladılar

Quaresma'nın yeni adresini açıkladılar

Türkiye'de Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları giyen Ricardo Quaresma'nın transferdeki yeni adresini Portekiz basını yazdı.

Ajans Beşiktaş - 

Son olarak Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen Ricardo Quaresma ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Portekiz basını, Ricardo Quaresma'nın yeni adresinin belli olduğunu yazdı.

Quaresma, Portekiz ekibi Boavista'ya transfer olmaya yakın

Türkiye'de uzun yıllar Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma, Kasımpaşa'dan geride bıraktığımız günlerde ayrıldı. Adı TFF 1. Lig ekiplerinden Altay ile de anılan Quaresma, ülkesi Portekiz'in Boavista ekibine transfer olmaya çok yakın.

'Quaresma'nın dönüşü sürpriz'

36 yaşındaki futbolcuyla ilgili son durumu yazan Portekiz basını, Portekiz Ligi'nde önemli sürprizlerden birinin de Quaresma'nın dönüşü olduğunu yazdı. Sporting ve Porto ile oynadığı futbol hatırlatılan Quaresma'nın kısa bir zaman sonra açıklanması bekleniyor.

Quaresma yalanladı...

Portekiz basınında çıkan ''Quaresma Boavista'da'' haberlerine yıldız futbolcudan yalanlama geldi. Quaresma, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda böyle bir şeyin olmadığını belirtterek, ''"Ailemle birlikte birkaç günlük tatil için Boavista'ya gittim. Bir daha haberi yayınlamadan önce bana doğru olup olmadığını sormayı unutmayın. Taraftarları kandırmaya gerek yok." ifadelerinde bulundu.

Quaresma hangi takımlarda oynadı?

Quaresma, Barcelona, Inter, Chelsea, Beşiktaş, Al Ahli, Kasımpaşa formaları giymişti. Futbolcu Kasımpaşa'da 26 maçta 4 gol kaydetti. Quaresma'nın tekrar Beşiktaş'a dönmek istediği, siyah-beyazlı yöneticilerin bu tranfere sıcak bakmadığı da gündeme gelmişti. (Ajansspor)

Etiketler :