Rachid Ghezzal: ''İyi bir ruh yakaladık''

Rachid Ghezzal: ''İyi bir ruh yakaladık''

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Ghezzal'in açıklamaları;

"Beşiktaş'ta olduğum için çok mutluyum. Burada olmak çok güzel. Burada oynamış olan çok tanıdığım var. Herkes taraftarın çılgın oluşundan ve hayat kalitesinden bahsetti. Türkiye'nin en büyük kulübüne gelme fırsatı elime geçti. Buraya gelmek istedim ve şu an buradayım."

"Cezayirli futbolcular için Türkiye en iyi yer mi bilmiyorum. Burası benim için iyi bir fırsattı. Türkiye iyi bir lig. Elimden geleni yapacağım ve takıma faydalı olmaya devam edeceğim."

"Premier Lig ile arada farklılıklar var. Orası biraz daha hızlı ve fiziksel mücadelenin daha yoğun olduğu bir lig. Süper Lig'i daha çok Ligue 1'a benzetiyorum. Hakemler ile ilgili olarak kurallar her yerde aynı."

"Buraya gelmeden önce Cengiz ile tanıştım. Cengiz, çok hızlı ve teknik bir futbolcu. İyi işler yapacaktır. Çağlar ona fazlasıyla yardımcı olacaktır."

"Lyon'da oynadığım dönemde buraya geldiğimde stadyumda çok güzel ve harika bir atmosfer vardı. Umarım en kısa sürede bu tecrübeyi yaşarım."

"Şu ana kadar sadece 2 maç oynadım. Her şey şimdilik iyi gidiyor. Sözleşmeyi konuşmak için çok erken. Sezon sonu için önümüzde uzun bir süre var."

"Oynadığım müddetçe %100'ümü vermeye çalışıyorum. Oynamaya devam ettikçe daha iyi olacağım."

"Feghouli ile henüz konuşmadım çünkü Galatasaray'ın futbolcusu. Herhangi birisiyle burası hakkında konuşma ihtiyacı hissetmedim çünkü ihtiyacım olan her konuda, herkes yardımcı oluyor. Boateng ile konuşuyoruz. Bana Beşiktaş'ın kralı olduğunu söyledi."

"Derbi maçları taraftar için ve kulüpler için çok önemli. Umarım Galatasaray'la oynayacağımız maçtan sonra üzülen taraf Feghouli olur."

"Kaliteli bir takımımız var. İyi bir ruh yakaladık. Şu an gidişatımız güzel. Bu gidişatımızı sürdürürsek neden şampiyon olmayalım?"

Etiketler :