Rachid Ghezzal transferinde Beşiktaş'a şok haber! Bir rakip daha

Rachid Ghezzal transferinde Beşiktaş'a şok haber! Bir rakip daha

Beşiktaş yönetimi, Cezayirli futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Leicester City ile pazarlıklara başlarken, siyah-beyazlılara transferde bir dişli rakip daha çıktı. İşte o takım ve detaylar...

Ajans Beşiktaş - Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlarken, bir yandan da elindeki takımı korumaya çalışıyor.

Bu futbolcuların başında Rachid Ghezzal geliyor. Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Cezayirli futbolcu, yaptığı asistlerin yanı sıra son maçlarda attığı kritik gollerle şampiyonluğun kazanılmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Siyah-beyazlı yönetim, taraftarın sevgilisi haline gelen Ghezzal için Leicester City ile transfer pazarlığına başlarken, yıldız isme Fransız kulüplerinin de talip olması işleri zora soktu.

LYON DA DEVREDE

Hürriyet'in haberine göre; Ghezzal'e Monaco'nun ardından Lyon da talip oldu. İki Fransız kulübü, Leicester City ile transfer görüşmelerine başladı.

Bonservis bedeli ödemek istemeyen Beşiktaş'ın ise Leicester City'ye oyuncunun sözleşmesinin uzatılması ve ödemelerinin siyah beyazlı kulüp tarafından yapılması yönünde bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

Tüm seçenekleri değerlendiren ve yüksek bonservis bedelini ödemek istemeyen siyah beyazlı ekip, Leicester'ın vereceği kararı beklerken, olası ayrılık durumunda B planı da hazır tutuluyor.