Rachid Ghezzal ve Milot Rashica'nın sağlık durumları belli oldu

Rachid Ghezzal ve Milot Rashica'nın sağlık durumları belli oldu

Beşiktaş'ın MKE Ankaragücü ile oynadığı son maçta sakatlanan Rachid Ghezzal ve Milot Rashica'nın MR sonuçları açıklandı.

Rachid Ghezzal, Ankaragücü maçında sağ uyluk arka adalesinde ağrı hissetmesi nedeniyle oyundan çıkmıştı. Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde, Ghezzal'ın sağ uyluk arka adalesinde (semitendinosus) kas tendon bileşkesinde gerilme ve ödem olduğu tespit edildi.

Rashica'da Sol Uyluk Üst İç Adalesinde Zorlanma

Milot Rashica ise Ankaragücü maçında sol uyluk üst iç kısmında ağrı hissederek oyundan çıkmıştı. Rashica'nın da Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde, sol uyluk üst iç adalesinde (pectineus) gerilme ve ödem olduğu görüldü.

Tedavi Süreci

Rachid Ghezzal ve Milot Rashica'nın tedavisine Beşiktaş'ın sağlık ekibi tarafından başlandı. Her iki oyuncunun da ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Bu iki önemli oyuncunun sakatlanması, Beşiktaş'a büyük bir darbe olabilir. Ghezzal ve Rashica, siyah-beyazlıların hücumdaki en önemli silahları arasında yer alıyor.