Rachid Ghezzal'dan Bafetimbi Gomis sözleri

Rachid Ghezzal'dan Bafetimbi Gomis sözleri

Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, Bafetimbi Gomis'e yolladığı 'Come to Beşiktaş' mesajıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, siyah-beyazlıların Antalya kampında beIN Sports'un sorularını yanıtladı.

Bu sezonki gidişat hakkında konuşan Ghezzal, "Futbolda olan şeyler bunlar. Geçen sene kazanabileceğimiz her şeyi kazandık. Bazen işler böyle oluyor. Bu sezon, geçen sezonki gibi olmadı. Biz, bu sezon da hedeflerimize ulaşabilmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

"Rakipler, geçen seneye göre daha güçlü." diyen Cezayirli futbolcu, "Bu sezon ofansif anlamda zorluklar yaşıyoruz. Beni ve bizi daha iyi tanıyorlar. Daha iyi marke ediyorlar. Topla içeriye doğru kat ettiğimde daha iyi markaj altında olduğumu hissediyorum. Belki de başka yollar denememiz lazım. Daha çok çalışmalıyız. Geçen sezon herkes gol atıyordu, özellikle Larin ve Aboubakar'ın gol katkıları çok yüksekti. diye konuştu.

"TÜRKİYE KUPASI BİZİM İÇİN BİR HEDEF"

Şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Ghezzal, "Türkiye Kupası bizim için bir hedef. Ligde Trabzonspor'un büyük bir avantajı var, biz de alabildiğimiz kadar puan alıp ligi mümkün olan en iyi yerde bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

GOMIS AÇIKLAMASI

Gomis'e yaptığı çağrı için Ghezzal, "Bafetimbi Gomis iyi bir arkadaş, benim için bir ağabey gibi. Lyon'da oynadığımız dönemde bana çok yardım etti. Hala çok yakınız. Kariyerimle ilgili hep bana sorular sordu, hep beni iyi yönlendirdi. Paylaşımını gördüm, taraftarın sevdiği sloganı yazdım. Alex Teixeira ve Josef arasındaki yakın ilişkiyi biliyorum ama bu konulara girmek benim için doğru olmaz. Gomis ne yapar, geleceğiyle ilgili nasıl karar verir bilmiyorum. Beraber oynarken kendimi iyi hissediyordum, denk gelirsek beraber oynamak isterim." dedi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde Ghezzal, Bafetimbi Gomis'e sosyal medyadan çağrıda bulunmuş, Fransız golcünün Al-Hilal'a veda ettiği paylaşımın altına "Come to Beşiktaş" yazmıştı.

"SERGEN YALÇIN İLE GÜZEL ŞEYLER YAŞADIK"

Sergen Yalçın'ın ayrılığını değerlendiren başarılı oyuncu, "Geçen sene Sergen Yalçın ile çok güzel şeyler yaşadık. Bu sene işler istediğimiz gibi gitmedi. Bu sezonki zorluklardan bir türlü çıkamadık. Sergen hocanın bizlere verdiği özgürlük duygusu bize çok yardımcı oldu. Beşiktaş büyük bir kulüp. Bizler, daha iyisini yapmalıyız, yeni hocamıza yardımcı olmalıyız." ifadelerini kullandı.

ÖNDER KARAVELİ YORUMU

Yeni teknik direktörleri Önder Karaveli için Rachid Ghezzal, "Hocamız idmanlarda farklı şeyler deniyor. Daha iyisini yapabilmek için zamanımız var. Önder Hoca ile iletişimimiz gayet iyi. Birbirimizi daha iyi yapmak için çalışıyoruz." dedi.

"İSTANBUL'A YERLEŞMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Türkiye'deki yaşantısı hakkında konuşan Rachid Ghezzal, "İstanbul'a yerleşmeyi düşünüyorum. Eşimle, ailemle bu konuyu bazen konuşuyoruz. İstanbul, Türkiye, Müslüman bir ülke, şehir. Çocuklarım da çok mutlular. Neden olmasın. Türkçe diziler izlemeye başlayacağım. İnsanların futbola olan tutkusunu görmek, bana olan ilgiyi hissetmek belki de İstanbul'a olan aşkımın sebebi. Bana sokakta gördüklerinde sürekli 'Sihirbaz' diyorlar Ateşini yolla bana şarkısını duyduğumda biraz hareketleniyorum, kıpır kıpır oluyorum ısınma sırasında." dedi.

"EMİRHAN ÇOK YETENEKLİ"

"Emirhan İlkhan, çok yetenekli." diyen Cezayirli yıldız, "Ancak sabırlı olması lazım, bizim de onu rahat bırakmamız lazım. Çünkü böyle iyi başlayıp kötüye doğru giden kariyerler gördüm. Umarım Beşiktaş'ta güzel bir kariyeri olur." dedi. (NTV Spor)