Rachid Ghezzal'dan iyi haber

Rachid Ghezzal'dan iyi haber

Bu sezon yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle istikrar sağlayamayan Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'ın Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alabileceği belirtildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de yakaladığı çıkışla geriden gelerek zirve yarışında etkin olan fakat rakiplerinin aldığı sonuçlar neticesinde şampiyonluk şansını kaybeden Beşiktaş, gözünü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa mücadelesine çevirmiş durumda.

LİG MESAİSİ DEVAM EDİYOR

 

Beşiktaş, lig mesaisine dün de devam etti. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Antrenman, ısınma koşuları ve kuvvet çalışmasıyla başladı. Çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ile tamamlandı. Kartal’da hazırlıklar bugün de devam edecek.

RACHID GHEZZAL GERİ DÖNÜYOR

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Rachid Ghezzal takımla çalışmalara başladı. Adale sakatlığını atlatan Cezayirli yıldızın iyi durumda olduğu ve Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alabileceği öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in, kendisini tamamen hazır hissetmesi halinde Ghezzal’ı maç kadrosuna alması bekleniyor.

Deneyimli futbolcu bu sezon sadece11 maçta forma giyerken 2 gol, 3 asiste imza attı. Ghezzal, Süper Lig’de son olarak Ümraniyespor’la 22 Nisan’da oynanan karşılaşmada görev yapmış ve16 dakika süre almıştı (Fanatik)