Ralph Hasenhüttl: "Bu maç bizim için çok önemli"

Ralph Hasenhüttl: "Bu maç bizim için çok önemli"

RB Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Yarın Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı RB Leipzig'te teknik direktör Ralph Hasenhüttl, Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenledi. İşte Hasenhüttl'ün açıklamaları: "Türkiye'ye geldiğimiz andan itibaren havaalanında bize çok kibar davrandılar, teşekkür ediyoruz. Beşiktaş takım olarak ve saldırgan oynayan bir takım. Biz de buna göre hazırlık yaptık. Beşiktaş'ın çok etkili ve hızlı oynayabildiğini biliyoruz. Önemli olan bizim kompakt oynamamız. Tartışılan hakem kararlarından haberim yok. Beni ilgilendirmiyor.

Quaresma ve Babel'in kanatlarda ne kadar etkin olduğunu biliyoruz. Karışık bir çim. Hızlı oyunumuzu etkileyebilir belki ama çok fazla da fark yaratacağını sanmıyorum. Her şeyi 1 saat erteleyeceğiz. Ben bunun sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. 1 saat daha geç oynanacak bizim yerel saate göre ama buna alışmakta sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

Beşiktaş'ın hızlı çıkabilen, ofansif bir takım olduğunu biliyoruz. Bu akşam otelde Beşiktaş'ın son maçını detaylı inceleyeceğiz. Beşiktaş'ın favori gösterilmesi önem teşkil etmiyor. Önemli olan bizim oyunumuz. Genç ve cesur takımız. Yarın Beşiktaş karşısında Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk deplasman maçımıza çıkacağız. Bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Havalimanında Bruma'ya büyük ilgi vardı. Onun çok yetenekli olduğunu biliyoruz. Yarın oynayacak mı bilmiyoruz. Önemli olan bizim yarın ne şekilde sahaya çıkacağımız."

Etiketler :