Razvan Lucescu'dan Beşiktaş açıklaması!

Razvan Lucescu'dan Beşiktaş açıklaması!

Yunanistan Ligi ekiplerinden PAOK'un teknik direktörlüğünü üstlenen ve takımıyla şampiyonluğa koşan Razvan Lucescu'nun adı, Beşiktaş ve Galatasaray'la birlikte anılıyordu. Mircea Lucescu'nun da oğlu olan Razvan'dan konuyla ilgili açıklama geldi

Ajans Beşiktaş - A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun oğlu olan Razvan, son dönemde başarılarıyla adından söz ettiriyor. Yunanistan Ligi ekiplerinden PAOK'un başında bulunan Razvan Lucescu, takımıyla bu sezon şampiyonluğa koşuyor.

50 yaşındaki Rumen hoca, son dönemlerde Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemini meşgul ediyordu. Özellikle Beşiktaş'ın eski futbolcularından Pancu'nun kendisini Siyah Beyazlılar'a önermesi çok konuşulmuştu.

Konuyla ilgili olarak ülkesinde yayım yapan Gazeta Sporturilor'a konuşan Razvan, Beşiktaş ve Galatasaray'a gidip gitmeyeceğiyle ilgili bir soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Hayır, bu dedikoduların nereden çıktığını bilmiyorum ama muhtemelen Yunanistan'dan değil. Muhtemelen bu, bir manevra. Size şunu söyleyeyim: Şu an Avrupa'nın en iyi takımı gelip beni istese bile PAOK'la 2020'ye kadar bir sözleşmem var ve burada kalacağım. O yüzden herhangi bir görüşme yok." (Fanatik)

 

Etiketler :