Rebocho: "Keşke işler daha farklı olsaydı ama..."

Rebocho: "Keşke işler daha farklı olsaydı ama..."

Beşiktaş Kulübü, Pedro Rebocho ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta sezon başında kiralık olarak transfer edilenPedro Rebocho ile kaşrılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada oyuncuyla vedalaşıldığı şu sözlerle belirtildi. 

"2019-20 sezonu başında bir yıllık kiralık transfer olarak kadromuza katılan Pedro Rebocho ile sözleşme süresinin sona ermesi ve gelecek sezon kadro planlamasında yer almamasından dolayı karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.Pedro Rebocho, Futbol Takımımızın bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman öncesinde; Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla vedalaştı.Pedro Rebocho'ya emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Rebocho'dan veda açıklaması...

"Beşiktaş'taki yolculuğum sona erdi. Bu büyük kulübün parçası olmak, inanılmaz taraftarlara sahip ve dünyanın en iyi atmosferlerinden birinde oynamak benim için zevkti. Ben her zaman tüm kararlara saygı duydum. Bu yüzden tüm antrenmanlarda elimden gelenin en iyisini yaptım. Keşke işler daha farklı olsaydı ama bu da işin bir parçası. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım, teknik heyet, kulüpte çalışan herkes ve tabi ki taraftarlara teşekkür ediyorum.

 

Etiketler :