Ricardo Quaresma 35 yaşında rekora koşuyor!

Ricardo Quaresma 35 yaşında rekora koşuyor!

Beşiktaş'ın 35 yaşındaki Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma yıllanmış şarap gibi. Quaresma bu sezon hiç olmadığı kadar skora katkı veriyor.

Ajans Beşiktaş - Perşembe günü oynanan Avrupa Ligi maçında ıslıklanan ve devre arasında gidebileceğini söyleyen Ricardo Quaresma 4 gün sonra oynadığı Rizespor maçına damgasını vurdu. Quaresma yaptığı 3 asistle skora katkı vermeye devam etti. 35 yaşındaki yıldız bu sezon bambaşka bir görüntü çiziyor.

Quaresma'nın golleri ve asistleri

Ricardo Quaresma bu sezon forma giydiği maçlarda ligde ve Avrupa Ligi'nde şimdiye kadar 15 maça çıktı. Bu maçlarda 10 asist yapan ve 2 de gol atan Quaresma kariyerinin en iyi sezon başlangıcına imza atmış durumda.

Quaresma asist istatistiği

Ricardo Quaresma geçen sezon tüm kulvarlarda ve tüm sezon boyunca 5 gol atıp 10 asist yapabilmişti. Bu sezon ise şimdiden o rakamlara yaklaşmış oldu. 

SON 16 MAÇTA 14 GOLE KATKI

Geçen sezonun sonunda beri olgunlaşan ve skor katkısını çok yükselten Quaresma, son 16 maçında maçında toplam 9 asist ve 5 gol kaydetti. Quaresma bu 16 maçta tam 14 gole direkt katkı sağladı. (Futbol Arena)

Etiketler :